ATP
Κύργιος: "Δεν ψάχνω για προπονητή"

 
Κύργιος: "Δεν ψάχνω για προπονητή"
Κύργιος: "Δεν ψάχνω για προπονητή"
tennisnews team Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 - 17:00

Ο Νικ Κύργιος δηλώνει ευχαριστημένος με την ομάδα του και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην τελευταία του συνέντευξη στην Ατλάντα, δεν ψάχνει για να βρει προπονητή αυτή την περίοδο. Ο Ελληνοαυστραλός αποκάλυψε αστειευόμενος και πως λαμβάνει πολλές προτάσεις καθημερινά από θαυμαστές του για τη θέση του προπονητή, από τα social media.

"Είμαι μόνος μου. Θέλω να βρω προπονητή κάποια στιγμή, αλλά αυτή την περίοδο δεν ψάχνω. Είμαι 21 χρονών, εντός του Top 20 και προσπαθώ να γίνω καλύτερος. Προσπαθώ να δω τι μπορώ να κάνω", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κύργιος, ο οπίος προκρίθηκε στα προημιτελικά του ΒΒ&T Atlanta Open της Ατλάντα.

"Πολλοί άνθρωποι μου στέλνουν μηνύματα για να γίνουν οι προπονητές μου. Λαμβάνω μηνύματα κάθε μέρα. Αλλά δεν τα απαντάω στ' αλήθεια", πρόσθεσε ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός.

Μπορεί να ταξίδεψε στην Ατλάντα έχοντας δυο διαδοχικές ήττες, αλλά ο Κύργιος είναι ικανοποιημένος με τη σεζόν του μέχρι στιγμής. Άλλωστε, τον Φεβρουάριο κέρδισε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του, στη Μασσαλία της Γαλλίας.

"Νομίζω πως η σεζόν μου πηγαίνει αρκετά καλά. Προφανώς, είχα κάποια σκαμπανεβάσματα, όπως και πέρσι. Αλλά γενικά νομίζω πως βελτιώνομαι. Θέλω απλά να βγαίνω εκεί έξω και να διασκεδάζω, γιατί υπάρχουν μερικές εβδομάδες που παίζω απαίσια και δε διασκεδάζω καθόλου. Θα προσπαθήσω να βρω μια ισορροπία και να παίζω καλό τένις."

Τέλος, ο 21χρονος, ο οποίος βρίσκεται στο Νο. 18 της παγκόσμιας κατάταξης, ανέφερε το πόσο σημαντικό είναι να μείνει ψηλά στην κατάταξη της ΑΤΡ, για να αποφεύγει τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου στους πρώτους γύρους των τουρνουά.

"Είναι βασικό να μη συναντάς τους καλύτερους παίκτες στους πρώτους γύρους των Grand Slams. Είμαι πολύ κοντά αυτή τη στιγμή, οπότε αυτά τα τουρνουά είναι ιδιαίτερα σημαντικά."

Στα προημιτελικά του BB&T Atlanta Open, o Κύργιος θα αντιμετωπίσει το Νο. 2 του ταμπλό, Fernando Verdasco, απόψε, στις 22:00 ώρα Ελλάδας (SuperTennis).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots