ATP
Το επεισοδιακό φινάλε στον αγώνα του Τσιτσιπά (vid)

 
Το επεισοδιακό φινάλε στον αγώνα του Τσιτσιπά (vid)
Το επεισοδιακό φινάλε στον αγώνα του Τσιτσιπά (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 - 23:42

Αρκετά νεύρα είχε ο Daniil Medvedev στο φινάλε της αναμέτρησής του με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Παρά την απίστευτη επίθεση που δέχτηκε, ο Στέφανος έδειξε επαγγελματισμό και ψυχραιμία, αγνοώντας τις ύβρεις του αντιπάλου του.

Ο Medvedev μπορεί να πήρε τη νίκη στην αναμέτρηση του 1ου γύρου του Miami Open με τον Στέφανο Τσιτσιπά, αποχώρησε όμως με πολλά νεύρα από το γήπεδο και πλησίασε απειλητικά τον Έλληνα τενίστα, με τον διαιτητή να μπαίνει μπροστά του για να τον συγκρατήσει.

To tennisnews.gr επικοινώνησε με τον Στέφανο και μας είπε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Medvedev ζήτησε το λόγο, επειδή ο Έλληνας παίκτης δεν είχε απολογηθεί σε ένα net play, ενώ παίχτηκαν άλλοι 10 πόντοι μετά απ' αυτό.

O Medvedev πλησίασε προς τον Στέφανο εξαγριωμένος και ανάγκασε αναζητώντας αφορμή για καβγά με τον διαιτητή να αναγκάζεται να κατέβει από την καρέκλα του για να τον ηρεμήσει.

Ο Στέφανος δείχνοντας ωριμότητα, δεν ανταπέδωσε στα σχόλια του Ρώσου. Μάζεψε τα πράγματά του χωρίς να έχει οπτική επαφή μαζί του και αποχώρησε ήρεμος από το γήπεδο.

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ο 19χρονος Έλληνας τενίστας δήλωσε: "Πολύ καλό πρώτο σετ με πολύ δυναμικό τένις. Κακό ξεκίνημα και καλή τακτική απο τον αντίπαλο στο δεύτερο. Θα έπρεπε να ήμουν λίγο πιο υπομονετικός στο δεύτερο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots