ATP
Τσιτσιπάς εναντίον Medvedev και Khachanov στο Μαϊάμι

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 - 18:39

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι και στο ταμπλό του διπλού του Miami Open, όπου θα αντιμετωπίσει μάλιστα τους Daniil Medvedev και Karen Khachanov, στον 1ο γύρο!

Με ελληνικό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του διπλού των ανδρών, στο δεύτερο Masters του 2019, που φιλοξενείται στο Μαϊάμι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον Ολλανδό Wesley Koolhof, θα αντιμετωπίσει δυο Ρώσους τενίστες που έχουν ξεχωρίσει από τη νέα γενιά, τον Karen Khachanov και τον Daniil Medvedev, τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά.

Τον Khachanov τον έχει κερδίσει και στις 2 συναντήσεις τους, ο Medvedev όμως είναι ένας από τους παίκτες που έχει παίξει και δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει, έχοντας μάλιστα 3 ήττες από τον Ρώσο.

Όποιο ζευγάρι προκριθεί στον 2ο γύρο, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει το Νο. 2 δίδυμο του ταμπλό, τον Βρετανό Jamie Murray και τον Βραζιλιάνο Bruno Soares. 

O παρτενέρ του Στέφανου, Wesley Koolhof, είναι από την Ολλανδία και βρίσκεται στο Νο. 46 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών. Είχαν συνεργαστεί και στο Indian Wells, αλλά ηττήθηκε από ένα πολύ δυνατό ζευγάρι, τους Lukasz Kubot και Marcelo Melo, σε ένα κλειστό παιχνίδι στον 1ο γύρο. Αξίζει να αναφερθεί πως Kubot και Melo ήταν μετέπειτα φιναλίστ στο Indian Wells.

Αναλυτικά η κλήρωση του διπλού ανδρών του Miami Open

Θυμίζουμε πως στο μονό, ο Στέφανος θα ξεκινήσει την προσπάθειά του από τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Γάλλο Ugo Humbert, είτε κάποιον από το ταμπλό των προκριματικών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots