ATP
Τσιτσιπάς: "Ο Μάρκος αξίζει περισσότερα"

 
Τσιτσιπάς: "Ο Μάρκος αξίζει περισσότερα"
Τσιτσιπάς: "Ο Μάρκος αξίζει περισσότερα"
tennisnews team Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 - 23:56

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τον Μάρκο Παγδατή, για τον οποίο είπε πως πρόκειται για "έναν από τους πιο χαρισματικούς ανθρώπους", ενώ θεωρεί πως αξίζει πολλά περισσότερα απ' όσα πέτυχε στην καριέρα του.

"Ο Μάρκος είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς, από τους πιο θετικούς ανθρώπους που έχετε συναντήσει. Το δείχνει αυτό στο court. Έχει αυτή την ενέργεια που δείχνει πως η ζωή είναι πιο σημαντική από το τένις και λατρεύω να το βλέπω αυτό. Κάποιοι άνθρωποι είναι υπερβολικά σοβαροί, όπως και εγώ είμαι, όταν αγωνίζομαι. Έχει αυτό το χάρισμα, αυτό το χαμόγελο, αυτή την ενέργεια. Οι φίλαθλοι το αγαπούν. Όλα αυτά που πέτυχε στην καριέρα του...", είπε ο Τσιτσιπάς στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου στο Wimbledon.

Ο Στέφανος δεν τα κατάφερε στον αγώνα του 1ου γύρου με τον Thomas Fabbiano. Παρόλο που έστειλε το παιχνίδι σε 5ο σετ, σώζοντας 2 match point στο tie-break του 4ου σετ, δεν απέφυγε την ήττα και τον πρόωρο αποκλεισμό από τον Ιταλό.

Ο Μάρκος θα πραγματοποιήσει αύριο την πρεμιέρα του, ενάντια στον Καναδό Brayden Schnur. Θυμίζουμε πως πρόκειται για το τελευταίο τουρνουά στην καριέρα του Κύπριου τενίστα, ημιφιναλίστ στο Wimbledon το 2007.

"Πιστεύω πως είναι υποτιμημένος. Του αξίζουν περισσότερα. Τα πράγματα όμως πήραν αυτό τον δρόμο. Το γεγονός πως έχει παίξει στα ημιτελικά του Wimbledon, στον τελικό του Australian Open, είναι πολύ μεγάλο, όχι μόνο για εκείνον, όσο και για τη χώρα του. Προέρχεται από μια πολύ μικρή χώρα, με καμία προϊστορία στο τένις, με καμία παράδοση σ' αυτό το άθλημα", πρόσθεσε ο 20χρονος Έλληνας τενίστας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots