ATP
Khachanov και Medvedev στα ημιτελικά (vids)

 
Khachanov και Medvedev στα ημιτελικά (vids)
Khachanov και Medvedev στα ημιτελικά (vids)
tennisnews team Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 - 23:08

Οι Karen Khachanov και Daniil Medvedev απέκλεισαν τους Alexander Zverev και Dominic Thiem αντίστοιχα, για να εξασφαλίσουν την παρουσία ενός Ρώσου στον τελικό του Rogers Cup.

Ο Khachanov έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και απέκλεισε τον πρωταθλητή του 2017, Alexander Zverev, κερδίζοντάς τον με 6-3, 6-3 σε 74 λεπτά.

Ο 23χρονος Ρώσος κέρδισε τους 26 από τους 32 πόντους στα πρώτα του σερβίς και τους 11 από τους 18 στα δεύτερα, προστατεύοντας το σερβίς του σε όλο τον αγώνα. Έκανε break στο 1ο και στο 9ο game του 1ου σετ, για να το κατακτήσει με 6-3, ενώ έκανε ξανά break για να προηγηθεί με 4-2 στο 2ο σετ.

Μόνο στο τελευταίο game του αγώνα απείλησε για break o Zverev, όταν προσπάθησε να επιστρέψει στο 5-3, 15-40, αλλά ο Khachanov κέρδισε 4 πόντους στη σειρά και "κλείδωσε" τη μεγάλη νίκη του, για να προκριθεί για 2η διαδοχική χρονιά στα ημιτελικά του Rogers Cup.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Medvedev, που νωρίτερα κέρδισε σε 56 μόλις λεπτά τον Dominic Thiem, με 6-3, 6-1, για να πάρει πολύ άνετα την πρόκριση για τα ημιτελικά του καναδικού Masters.

O Medvedev πέτυχε 6 άσους, κέρδισε τους 22 από τους 23 πόντους στα πρώτα του σερβίς και τους 10 από τους 16 στα δεύτερα. Δεν απειλήθηκε με break point και "έσπασε" 2 φορές σε κάθε σετ το σερβίς του Thiem, αξιοποιώντας τα 4 από τα 9 break point που δημιούργησε συνολικά στο παιχνίδι.

Για δεύτερη φορά θα είναι στα ημιτελικά ενός Masters o Medvedev, o oποίος ήταν ημιφιναλίστ και στο Monte-Carlo Masters νωρίτερα αυτή τη χρονιά.

Για 3η φορά θα αναμετρηθούν Medvedev και Khachanov, έχοντας από μια νίκη. Ο Medvedev είχε κερδίσει στο Next Gen ATP Finals στο Μιλάνο το 2017, ενώ ο Khachanov πήρε τη ρεβάνς στα ημιτελικά του Kremlin Cup στη Μόσχα το 2018, και πάλι σε indoor γήπεδο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots