ATP
Ιστορικό sold out για "Fedal"

 
Ιστορικό sold out για "Fedal"
Ιστορικό sold out για "Fedal"
tennisnews team Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:39

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σε κάτι περισσότερο από 10 λεπτά, σχεδόν 50.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση του Roger Federer με τον Rafael Nadal που θα γίνει στο Κέιπ Τάουν "εξαφανίστηκαν", με τους φιλάθλους να προκαλούν ένα ιστορικό sold out για το άθλημα.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Federer ανακοίνωσε το 6ο "Match in Africa", στο οποίο θα αντιμετωπίσει τον Rafael Nadal, στις 7 Φεβρουαρίου του 2020, στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.

Ο σπουδαίος αγώνας επίδειξης, που όπως και οι προηγούμενοι της σειράς γίνονται για τη στήριξη του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Ελβετού, Roger Federer Foundation, θα διεξαχθεί στο Cape Town Stadium, το οποίο θα έχει χωρητικότητα 48.000 θεατών.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε χθες, στις 9 το πρωί. Μέσα σε 10 λεπτά, όπως ενημέρωσαν οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους, εξαντλήθηκαν, σε ένα απίστευτα γρήγορο και ιστορικό sold out! Οι τιμές κυμάνθηκαν από τα 150 ραντ (περίπου 10 ευρώ) μέχρι τα 1.950 ραντ (περίπου 120 ευρώ).

"Προς όλους τους fans που έχουν κλείσει ή προσπάθησαν να κλείσουν ένα εισιτήριο αυτό το πρωί για το The Match in Africa 6 που θα γίνει στο Κέιπ Τάουν την επόμενη χρονιά, είμαστε ενθουσιασμένοι για την ενθουσιώδη αντίδραση που δείξατε και σας ευχαριστούμε για την απίστευτη υποστήριξη. Σε χρόνο ρεκόρ, κάτω από 10 λεπτά, όλα τα εισιτήρια από το Computicket πωλήθηκαν. Για να εξασφαλίσουμε καλή θέαση σε όλους, το γήπεδο έχει χωρητικότητα 48.000 θέσεων. Σκεφτόμαστε να βάλουμε περισσότερα καθίσματα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις", ανέφερε στην ανακοίνωσή της η διευθύντρια του Roger Federer Foundation, Janine Händel.

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας που ανέλαβε την πώληση εισιτηρίων, Computicket, ανέφερε επίσης πως όλα τα "μαγικά χαρτάκια" εξαντλήθηκαν σε κάτι περισσότερο από 10 λεπτά, στα ηλεκτρονικά αλλά και στα φυσικά σημεία πώλησης. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots