ATP
Djokovic: "Ελπίζω ο Rafa να είναι στο Λονδίνο"

 
Djokovic: "Ελπίζω ο Rafa να είναι στο Λονδίνο"
Djokovic: "Ελπίζω ο Rafa να είναι στο Λονδίνο"
tennisnews team Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 - 6:02

Ο Novak Djokovic εξέφρασε τη λύπη του που είδε τον Rafael Nadal να αποχωρεί μ' αυτόν τον τρόπο από το Παρίσι και είπε πως ελπίζει να τον δει ξανά υγιή στο Λονδίνο.

Μπορεί οι Djokovic και Nadal να μονομαχούν αυτή την περίοδο για το Year-end No.1, δεν παύουν όμως να έχουν μια πολύ καλή σχέση και πάνω απ' όλα να διατηρούν έναν υγιή ανταγωνισμό ανάμεσά τους.

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε ο Djokovic στο Παρίσι, για τον τραυματισμό του Nadal στην κοιλιακή χώρα, που τον ανάγκασε να αποσύρει τη συμμετοχή του πριν τα ημιτελικά του Paris Masters.

"Λυπάμαι που τον είδα να τραυματίζεται γιατί δεν είναι κάτι που θες να βλέπεις, ούτε για τον Rafa, ούτε και για κανέναν αθλητή. Ξέρω πως νιώθει. Προφανώς, έχω περάσει και γω μεγάλους τραυματισμούς στη ζωή μου", είπε o Djokovic, ο οποίος κατέκτησε το Paris Masters για 5η φορά στην καριέρα του.

"Ελπίζω να αναρρώσει και να αγωνιστεί στο Λονδίνο. Η μάχη για το Νο.1 και για το τουρνουά θα είναι διαφορετική με αυτόν. Είναι σπουδαίος πρωταθλητής και τον σέβομαι πολύ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots