ATP
Τα σενάρια για το Year-end No.1

 
Τα σενάρια για το Year-end No.1
Τα σενάρια για το Year-end No.1
tennisnews team Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 - 6:04

O Rafael Nadal θα έχει στο Λονδίνο ένα αβαντάζ 640 βαθμών επί του Novak Djokovic, δεδομένης όμως και της κατάστασής του, τα πάντα μοιάζουν πιθανά. Διαβάστε όλα τα σενάρια για το Year-end No.1.

O Nadal προσπέρασε σήμερα τον Djokovic στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, παρά την άψογη εβδομάδα του Nole στο Παρίσι και την κατάκτηση του Paris Masters. Ο Ισπανός έχει συγκεκριμένα 640 βαθμούς περισσότερους από τον Σέρβο, ο τραυματισμός του όμως στους κοιλιακούς τον θέτει σε αμφιβολία για το ATP Finals του Λονδίνου και αφήνει κάθε σενάριο πιθανό.

Σε περίπτωση που ο Ισπανός δεν αγωνιστεί καν στο Λονδίνο, ο Djokovic θα πρέπει να προκριθεί στον τελικό του ATP Finals και να κερδίσει τουλάχιστον 2 αγώνες στο round robin. Αν κερδίσει μόνο έναν αγώνα, αλλά περάσει στα ημιτελικά, θα πρέπει να κατακτήσει τον τίτλο.

Αν ο Nadal πάει στο Λονδίνο και κερδίσει δυο αγώνες στο round robin, ακόμα και αν δεν αγωνιστεί περισσότερο, ο Djokovic θα πρέπει να κερδίσει τον τίτλο για να πάρει το Year-end No.1.

Αν ο Nadal κερδίσει όλα τα παιχνίδια του στο round robin και προκριθεί στoν τελικό, τότε θα εξασφαλίσει το Year-end No.1, ακόμα και αν ο Djokovic παραμείνει αήττητος στο τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots