ATP
De Minaur και Sinner στον τελικό του Μιλάνου (vids)

 
De Minaur και Sinner στον τελικό του Μιλάνου (vids)
De Minaur και Sinner στον τελικό του Μιλάνου (vids)
tennisnews team Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 - 0:32

Ο κορυφαίος του ταμπλό, Alex De Minaur, και ο μικρότερος παίκτης που αγωνίζεται στο Μιλάνo, Jannik Sinner, προκρίθηκαν στον τελικό του Next Gen ATP Finals!

O Alex De Minaur, No.1 στο ταμπλό του φετινού Next Gen ATP Finals, επικράτησε του Frances Tiafoe με 4-2, 4-1, 0-4, 4-2 και προκρίθηκε στον τελικό του Μιλάνου για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Θυμίζουμε πως ο 20χρονος Αυστραλός ήταν και στον περσινό τελικό της διοργάνωσης, όπου είχε ηττηθεί από τον Στέφανο Τσιτσιπά. Φέτος το βάρος του φαβορί βρίσκεται πάνω του και φαίνεται να μην τον ενοχλεί αυτό καθόλου, αφού παραμένει αήττητος στη διοργάνωση.

Στον τελικό θα είναι και ο Jannik Sinner, που έχει εκπλήξει θετικά τους πάντες και κυρίως τους ντόπιους φιλάθλους. Ο 18χρονος Ιταλός ήταν ο παίκτης που μπήκε στο τουρνουά με wild card και είναι 2 χρόνια μικρότερος απ' όλους τους υπόλοιπους.

Παρόλα αυτά σήμερα πέτυχε την 3η του νίκη στο τουρνουά, κερδίζοντας στον δεύτερο ημιτελικό τον Miomir Kecmanovic με 2-4, 4-1, 4-2, 4-2, σε έναν αγώνα που έσωσε τα 8 από τα 9 break point που αντιμετώπισε.

Ο τελικός του Next Gen ATP Finals θα γίνει το Σάββατο, στις 22:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6HD).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots