ATP
Στον τελικό Medvedev και Fognini (vids)

 
Στον τελικό Medvedev και Fognini (vids)
Στον τελικό Medvedev και Fognini (vids)
tennisnews team Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 - 19:15

O Daniil Medvedev και ο Fabio Fognini πήραν τα δυο εισιτήρια για τον αυριανό τελικό του δυνατού τουρνουά επίδειξης Diriyah Tennis Cup, που διεξάγεται στη Σαουδική Αραβία. Δείτε τα highlights των σημερινών αγώνων.

Στον πρώτο ημιτελικό, ο Fabio Fognini επικράτησε του Gael Monfils με 6-4, 6-4. Ένα break σε κάθε σετ έκανε ο Ιταλός, στο 5ο game του 1ου σετ (3-2) και στο 3ο game του 2ου σετ (2-1), ενώ έσβησε και τα 3 break point που αντιμετώπισε, τα οποία ήρθαν στο ίδιο game για τον Monfils, στο ξεκίνημα του 2ου σετ. 

Στον άλλον ημιτελικό, ο Medvedev, ο οποίος δείχνει να διατηρεί τη φόρμα του από το δεύτερο μισό του 2018, επιβλήθηκε του David Goffin με 6-3, 6-3, σε κάτι περισσότερο από μια ώρα αγώνα.

Ο Medvedev προηγήθηκε από νωρίς με 3-1 στο 1ο σετ, ενώ έκανε break και στο κλείσιμο του 1ου σετ, για να το κατακτήσει με 6-3. Στο 2ο σετ δεν απειλήθηκε με break point από τον Goffin και έκανε ακόμα ένα break στο 6ο game, για να "ξεφύγει" με 4-2. Χωρίς πρόβλημα ολοκλήρωσε τον θρίαμβό του στο 9ο game, 67 λεπτά μετά το πρώτο σερβίς του παιχνιδιού.

Νωρίτερα σήμερα, ο John Isner επικράτησε του Stan Wawrinka με 7-6 (4), 7-5, ενώ ο Jan-Lennard Struff κέρδισε τον Michael Mmoh με 6-4, 6-1, σε αγώνες κατάταξης, για τις θέσεις 5-8. Να σημειωθεί πως ο Mmoh αντικατέστησε τον Lucas Pouille, που απέσυρε τη συμμετοχή του από τους αγώνες κατάταξης.

Την 3η και τελευταία ημέρα του τουρνουά, για την 5η θέση θα αγωνιστούν οι Isner και Struff, για την 3η θέση οι Monfils και Goffin, ενώ στον τελικό, που θα ολοκληρώσει το γιορτινό τριήμερο της νεοσύστατης διοργάνωσης της Σαουδικής Αραβίας, θα αγωνιστούν οι Medvedev και Fognini.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots