ATP
Χάνει το Mubadala o Medvedev!

 
Χάνει το Mubadala o Medvedev!
Χάνει το Mubadala o Medvedev!
tennisnews team Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 - 15:46

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα, ο Daniil Medvedev απέσυρε τη συμμετοχή του από το Mubadala World Tennis Championship, εξαιτίας ενός μικρού τραυματισμού. Θυμίζουμε πως πρόκειται για το τουρνουά επίδειξης που θα αγωνιστούν αυτή την εβδομάδα οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Rafael Nadal και Novak Djokovic.

Το Mubadala World Tennis Championship, το σημαντικότερο τουρνουά επίδειξης της pre-season, θα διεξαχθεί στο τέλος της εβδομάδας, το τριήμερο 19-21 Δεκεμβρίου, στο Άμπου Ντάμπι.

Όπως διέρρευσε από τον Αυστριακό δημοσιογράφο Lukas Zahrer, o Medvedev δεν θα βρίσκεται εκεί, καθώς απέσυρε τη συμμετοχή του, σε μια απόφαση που πήρε λίγο μετά την κατάκτηση του Diriyah Tennis Cup στη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με τον Zahrer, ο Medvedev έχει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στο ισχίο, το ίδιο με αυτό που αντιμετώπιζε στο τέλος της σεζόν. Θα ταξιδέψει στη Γαλλία για να αναρρώσει και θα δημιουργήσει εκεί το νέο του πλάνο για το υπόλοιπο της pre-season.

Παρά το πρόβλημα που είχε, ο Medvedev είχε ένα εκπληκτικό τριήμερο στο Diriyah, όπου έπαιξε 3 αγώνες και σε κανένα από τα 6 σετ που είχαν δεν έχασε περισσότερα από 3 games!

Επίσημη ανακοίνωση από τους διοργανωτές του World Tennis Championship δεν έχει γίνει ακόμα και πιθανώς θα γίνει όταν έχουν καλύψει το κενό του Ρώσου, με μια νέα προσθήκη. Θυμίζουμε πως ο Medvedev θα έπαιζε με τον Hyeon Chung στον 1ο γύρο, ενώ αν κέρδιζε θα έπαιζε με τον Rafael Nadal το Σάββατο. Στο τουρνουά θα αγωνιστούν επίσης οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Novak Djokovic, Gael Monfils, Maria Sharapova και Ajla Tomljanovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots