ATP
Djokovic: "Ο Στέφανος θα γίνει μεγάλο αστέρι"

 
Djokovic: "Ο Στέφανος θα γίνει μεγάλο αστέρι"
Djokovic: "Ο Στέφανος θα γίνει μεγάλο αστέρι"
tennisnews team Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 - 15:29

Πολύ καλά λόγια είπε ο Novak Djokovic για τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά την ήττα του από τον Έλληνα τενίστα στο Άμπου Ντάμπι.

"Ο Στέφανος είναι εκπληκτικός παίκτης. Ουσιαστικά έχει τα πάντα για να γίνει μεγάλο αστέρι σ' αυτό το άθλημα. Νομίζω πως ένας μεγάλος στόχος του είναι να βρεθεί ανάμεσα στους 3 καλύτερους παίκτες του κόσμου. Είναι περίπλοκο, γιατί πρέπει να έχει συνέπεια και να μείνει μακριά από τραυματισμούς, αλλά αν το καταφέρει αυτό, δεν έχω καμιά αμφιβολία πως θα τα καταφέρει", είπε ο Djokovic. 

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του Djokovic στην pre-season. Σήμερα θα δώσει ακόμα έναν, για την 3η θέση του Mubadala World Tennis Championship, ενάντια στον Karen Khachanov.

"Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που κινούμουν στο γήπεδο, αλλά ακόμα πρέπει να βελτιώσω αρκετά πράγματα για να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το ATP Cup και το Australian Open."

Η σεζόν θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του 2020 για τον Djokovic, που θα εκπροσωπήσει τη Σερβία στο ATP Cup (3-12 Ιανουαρίου), ενώ φυσικά στο δεύτερο μισό του Ιανουαρίου θα αγωνιστεί στο Australian Open (20 Ιανουαρίου - 2 Φεβρουαρίου), όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να κερδίσει για 8η φορά στη Μελβούρνη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots