ATP
Djokovic: "Θέλω να είμαι έμπνευση για τα παιδιά"

 
Djokovic: "Θέλω να είμαι έμπνευση για τα παιδιά"
Djokovic: "Θέλω να είμαι έμπνευση για τα παιδιά"
tennisnews team Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019 - 15:25

Οι στόχοι είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τον Novak Djokovic, που τονίζει τη σημασία που έχουν οι στόχοι, επισημαίνοντας πως ο μεγαλύτερος στόχος του σ' αυτό το στάδιο της καριέρας του είναι να δίνει έμπνευση στα παιδιά και όχι μόνο.

"Πάντα το ζήτημα είναι να βρίσκεις έναν σκοπό. Για μένα, ειδικά τα τελευταία δυο χρόνια, δεν είναι το ζήτημα μόνο να κερδίσω τον αγώνα ή το τρόπαιο. Είναι κάτι μεγαλύτερο από τα ίδια μου τα επιτεύγματα. Κάποιες φορές αυτό συνδέεται με την κληρονομιά, με κάτι που μπορεί να εμπνεύσει τους άλλους, ειδικά τα παιδιά", είπε ο Djokovic στο AFP, την περίοδο που βρισκόταν στο Άμπου Ντάμπι για το Mubadala World Tennis Championship.

"Αυτός είναι ένας στόχος. Για να είσαι ένας επαγγελματίας τενίστας που αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο, πρέπει να έχεις τέτοιους στόχους, καθημερινούς στόχους, μηνιαίους στόχους, ετήσιους στόχους. Εγώ τους έχω, όπως όλοι οι υπόλοιποι.

Φυσικά, γνωρίζω πως το ότι αγωνίζομαι για να γράψω ιστορία είναι ένα μεγάλο προνόμιο, ακόμα και το ότι μπορώ να πετύχω ακόμα μεγαλύτερα πράγματα, είναι κάτι που με ωθεί, ανάμεσα σε άλλα πράγματα."

(Φωτογραφία: tennisnews.gr)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots