ATP
Η συγκινητική δημοσίευση του Djokovic για Kobe (pic)

 
Kobe Bryant Novak Djokovic
Kobe Bryant Novak Djokovic
tennisnews team Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 - 8:16

Μόλις μια μέρα πριν τον τραγικό θάνατό του, ο Novak Djokovic είχε αναφερθεί στον Kobe Bryant και στην τεράστια βοήθεια που του προσέφερε όταν τον χρειαζόταν περισσότερο. Ο Djokovic ήταν συντετριμμένος μόλις έμαθε τα νέα και εξέφρασε τη θλίψη του με μια συγκινητική δημοσίευση.

"O Kobe υπήρξε ένας από τους μέντορές μου. Είχα πολλές συζητήσεις μαζί του στο τηλέφωνο και τα τελευταία δυο χρόνια βρισκόμασταν αρκετές φορές και από κοντά. Όταν αντιμετώπιζα δυσκολίες με τον τραυματισμό μου στον αγκώνα, ήταν ένας από τους ανθρώπους που στάθηκε στο πλευρό μου, μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές για το πως να ανακάμψω και με καθοδήγησε να πιστεύω στον εαυτό μου, μέχρι να βρεθώ ξανά στο σωστό δρόμο. Του είμαι ευγνώμων που ήταν εκεί για μένα, που ήταν υποστηρικτικός. Λατρεύω τον Kobe, ποιος δεν τον λατρεύει; Είναι εκπληκτικός τύπος και ένας από τους καλύτερους παίκτες στο μπάσκετ και αθλητής όλων των εποχών", είχε πει ο Djokovic, σε συνέντευξή του για το ESPN το Σάββατο.

Σε μια απίστευτη τραγωδία, ο Αμερικανός θρύλος του ΝΒΑ και η 13χρονη κόρη του, Gianna, ήταν ανάμεσα στα 9 θύματα που σκοτώθηκαν από το φριχτό δυστύχημα της πτώσεις του ελικοπτέρου του Kobe, το πρωί της Κυριακής στην Καλιφόρνια. Η κοινότητα του τένις θρηνεί, μαζί με όλο τον κόσμο του αθλητισμού -και όχι μόνο- ενώ ξεχωριστή ήταν η αντίδραση του Nole, που έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media:

"Η καρδιά μου πραγματικά θρηνεί με τις σημερινές ειδήσεις. Ο Kobe ήταν ένας μεγάλος μέντορας και φίλος. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τη βαθύτατη συμπόνια μου στην οικογένειά του και σε όλες τις οικογένειες που υποφέρουν από αυτή την τραγωδία.

Ο Θεός να σε ευλογεί, εσένα και την Gianna σου. Σε ευχαριστώ που ήσουν εκεί, για να εμπνεύσεις εμένα και ολόκληρο τον κόσμο. Σε ευχαριστώ που έδειξες σε όλους τους αθλητές πως να αγωνιζόμαστε και πως να σεβόμαστε τον αθλητισμό. Σε ευχαριστώ για την τεράστια κληρονομιά που αφήνεις πίσω σου, με εμάς. Ποτέ δεν θα ξεχάσω το χαμόγελό σου και την ενέργεια που είχες, οπουδήποτε και αν πήγαινες. Εσύ και η κόρη σου θα ζείτε για πάντα στις καρδιές μας. RIP φίλε μου, σε αγαπώ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots