ATP
Άνετα στα προημιτελικά ο Monfils

 
Άνετα στα προημιτελικά ο Monfils
Άνετα στα προημιτελικά ο Monfils
tennisnews team Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 - 19:56

O Gael Monfils έχασε μόνο 3 games από τον Yasutaka Uchiyama και έφτασε τις 7 διαδοχικές νίκες, για να μπει στην προημιτελική φάση του Dubai Tennis Championships.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε o Gael Monfils στον τελευταίο αγώνα της ημέρας στο Ντουμπάι, επικρατώντας του Yasutaka Uchiyama με 6-1, 6-2 σε 66 λεπτά, για τον 2ο γύρο του Dubai Tennis Championships.

Ο 33χρονος Γάλλος κέρδισε τους 26 από τους 36 πόντους στα πρώτα του σερβίς, έσβησε τα 5 από τα 6 break point που αντιμετώπισε και έδειξε από νωρίς πως θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης, καθώς προηγήθηκε με 5-0 και έκλεισε πολύ γρήγορα το 1ο σετ, στο 7ο game. 

Στο 2ο σετ έκανε πρώτος το break για το 2-1, αλλά ο Ιάπωνας τον ισοφάρισε στο επόμενο game, κάνοντας και το μοναδικό του break στο ματς. Αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα για το Νο.3 του ταμπλό, που κέρδισε τα 4 επόμενα games και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.

Ήταν η 7η διαδοχική νίκη στο tour για τον Monfils, που πριν από 10 μέρες αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Ρότερνταμ. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Richard Gasquet, που κέρδισε τον Benoit Paire με 6-4, 6-4.

Ο Andreas Rublev προκρίθηκε επίσης στα προημιτελικά, κερδίζοντας στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας τον Filip Krajinovic με 7-6 (3), 6-0. Θα αντιμετωπίσει αύριο τον Daniel Evans, που έσβησε 3 match point και κέρδισε τον Pierre-Hugues Herber με 7-5, 3-6, 7-6 (7).

Θυμίζουμε πως οι άλλοι δυο προημιτελικοί του Ντουμπάι, θα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Jan-Lennard Struff και ο Novak Djokovic με τον Karen Khachanov.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots