ATP
Djokovic: "Χαρισματικός και πολύ καλός για το τένις ο Τσιτσιπάς"

 
Djokovic: "Χαρισματικός και πολύ καλός για το τένις ο Τσιτσιπάς"
Djokovic: "Χαρισματικός και πολύ καλός για το τένις ο Τσιτσιπάς"
tennisnews team Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 - 10:43

Μόνο καλά λόγια είχε να μοιραστεί ο Novak Djokovic για τον αντίπαλό του στον τελικό του Dubai Tennis Championships, Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίο χαρακτήρισε "χαρισματικό", όχι μόνο για το πλούσιο ταλέντό του, αλλά και για τον χαρακτήρα του.

"Είναι ένας από τους ηγέτες της νέας γενιάς. Είναι ήδη ανάμεσα στους 5 καλύτερους παίκτες του κόσμου, δουλεύει πολύ σκληρά, είναι αφοσιωμένος και πολύ χαρισματικός. Έχει πολύ ταλέντο και πάθος για το άθλημα. Είναι φανταστικός για το άθλημά μας, όχι μόνο για τον τρόπο που παίζει, αλλά και για τον χαρακτήρα του, τον τρόπο που συμπεριφέρεται", είπε ο Nole, συνεχίζοντας:

Είναι πολύ καλός για το τένις. Είναι επίσης σε πολυ καλή κατάσταση και δουλεύει πολύ καλά με την ομάδα του. Ελπίζω πως θα μπορέσω να προετοιμαστώ μετά το σημερινό αγώνα και να είμαι στα καλύτερά μου αύριο (σ.σ. σήμερα), γιατί θα πρέπει να κάνω καλύτερο ξεκίνημα από σήμερα (σ.σ. τον χθεσινό του αγώνα με τον Monfils). Ελπίζω να καταφέρω να κερδίσω τον τίτλο."

Στα ημιτελικά του Dubai Tennis Championships, o Djokovic χρειάστηκε να σβήσει 3 διαδοχικά match point, για να κερδίσει τον Gael Monfils με 2-6, 7-6 (8), 6-1. Παρέμεινε αήττητος στη φετινή σεζόν, με 17 συνεχόμενες νίκες, και σήμερα, στις 17:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6HD), θα διεκδικήσει τον 79ο τίτλο της καριέρας του στην 113η παρουσία του σε έναν τελικό (78-34).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots