ATP
Κύργιος: "Θα βοηθήσω όσους περισσότερους μπορώ" (vid)

 
Κύργιος: "Θα βοηθήσω όσους περισσότερους μπορώ" (vid)
Κύργιος: "Θα βοηθήσω όσους περισσότερους μπορώ" (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 - 11:16

Το μήνυμα στήριξης του Νικ Κύργιου και η παράκλησή του σε συμπολίτες του που έχουν μεγάλη ανάγκη να μη διστάσουν να του ζητήσουν βοήθεια είχε ανταπόκριση και όπως είπε σε νέο μήνυμά του, έχει ήδη κάνει τις πρώτες αγορές και θα προσπαθήσει να στείλει τρόφιμα σε όσα περισσότερα σπίτια μπορέσει. 

Πριν από 2 μέρες, ο Κύργιος έκανε μια δημοσίευση στα social media που έγινε viral, ζητώντας από όσους έχουν μεγάλη ανάγκη αυτές τις δύσκολες εβδομάδες της κρίσης, να μην κοιμηθούν με άδειο στομάχι, αλλά να του στείλουν ένα μήνυμα και εκείνος θα φροντίσει να τους αφήσει τρόφιμα στην πόρτα τους.

"Είτε είναι ένα κουτί noodles, είτε μια φρατζόλα ψωμί, είτε γάλα", όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Σήμερα, με μια νέα δημοσίευση ως story, αρχικά ενημέρωσε πως οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν αύριο και πως θα κάνει όσες περισσότερες μπορεί: "Αύριο θα κάνω όσες περισσότερες παραδόσεις μπορέσω μέσα στην ημέρα, σε ανθρώπους που μένουν πιο κοντά σε μένα και ήρθαμε σε επαφή. Αν δεν έχω διαβάσει ακόμα το μήνυμά σας, πιστέψτε με πως κάνω το καλύτερο που μπορώ για να έρθω και σε εσάς. Όσο για τους φίλους μου στο εξωτερικό, μακάρι να μπορούσα να κάνω περισσότερα, αλλά αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα. Μείνετε δυνατοί, θα έρθουν καλύτερες μέρες."

Λίγο αργότερα, έκανε και δημοσιεύσεις μέσω βίντεο, τις οποίες δημοσίευσε και πάλι σε stories στο Instagram, υπενθυμίζοντας πως παίρνει πολλά μηνύματα, αλλά κάνει το καλύτερο που μπορεί για να ανταποκριθεί σε όσα περισσότερα γίνεται: "Είναι δύσκολοι καιροί, λαμβάνω πολλά μηνύματα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ όσο γρηγορότερα μπορώ και να βοηθήσω όσους περισσότερους μπορώ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots