ATP
Νέα δωρεά του Djokovic στην Ιταλία

 
Νέα δωρεά του Djokovic στην Ιταλία
Νέα δωρεά του Djokovic στην Ιταλία
tennisnews team Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 - 17:21

Μετά από τις πολύτιμες δωρεές που έκανε στα νοσοκομεία της Σερβίας και της Ισπανίας, ο Novak Djokovic βοήθησε και την Ιταλία, κάνοντας μια νέα γενναιόδωρη προσφορά σε νοσοκομείο του Μπέργκαμο.

Για ακόμα μια φορά, ο Novak Djokovic προσέφερε την πολύτιμη βοήθειά του, συνεισφέροντας στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Μετά από την τεράστια δωρεά που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο δολάρια, την οποία έκανε μέσα από το ίδρυμά του, Novak Djokovic Foundation, για να ενισχύσει τα νοσοκομεία της Σερβίας, αλλά και τη συνεισφορά του στον έρανο των Rafael Nadal και Pau Gasol για τα νοσοκομεία της Ισπανίας, ο Nole έκανε ακόμα μια μεγάλη προσφορά, σε νοσοκομείο του Μπέργκαμο της Ιταλίας.

"Αγαπητή Ιταλία, ακόμα και αν βρίσκεσαι σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, ξέρω πως δεν είσαι μόνη σ' αυτό. Σε υποστηρίζουμε, στέλνουμε την αγάπη μας, τις προσευχές μας και ελπίζουμε να μείνεις δυνατή για να ξεπεράσεις αυτές τις δύσκολες μέρες. Μείνε δυνατή, θαρραλέα, αισιόδοξη, υγιής και ενωμένη. Όλα θα πάνε καλά", έγραψε σε μήνυμά του ο Nole.

"Ποτέ δεν περίμενα να δω μια τόσο μεγάλη δωρεά στον τραπεζικό μας λογαριασμό, ακόμα κι από ένα τόσο σημαντικό πρόσωπο. Όπως διάβασα, ένας από τους δωρητές μας είναι ο Novak Djokovic. Αντέδρασα συναισθηματικά όταν το έμαθα", είπε ο διευθυντής του ASTT Bergamo Ovest, Peter Assembergs.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots