ATP
Και ο Fognini στο τουρνουά του Mouratoglou

 
Και ο Fognini στο τουρνουά του Mouratoglou
Και ο Fognini στο τουρνουά του Mouratoglou
tennisnews team Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020 - 22:08

Ο Fabio Fognini έγινε ο τρίτος παίκτης από το Top 25 που ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο UTS, το τουρνουά που θα ξεκινήσει στην ακαδημία του Patrick Mouratoglou στις 16 Μαΐου.

"Από τις 16 Μαΐου, το ζωντανό τένις ξεκινάει. Όπως ποτέ άλλοτε", έγραψε στο προφίλ του στο Twitter o Fognini, που επιβεβαίωσε μ' αυτόν τον τρόπο την παρουσία του στο τουρνουά επίδειξης της Mouratoglou Tennis Academy.

"Τις τελευταίες εβδομάδες, δούλεψα για να βρω έναν τρόπο να παρέχω στους φιλάθλους τένις, όσο το tour είναι σε αναστολή για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Είναι ένας επαναστατικός τρόπος για να καταναλώσουμε τένις, για περισσότερη ψυχαγωγία. Ένα πρωτάθλημα που έχει για κέντρο τους παίκτες και αναδιανέμει το μεγαλύτερο μέρος των κερδών στους παίκτες. Δεν υπάρχουν θεατές στο γήπεδο, αλλά χιλιάδες τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο", έγραψε ο Mouratoglou για το Ultimate Tennis Showdown, ή UTS, που θα δούμε για πρώτη φορά το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαΐου.

Το τουρνουά αναμένεται να έχει διάρκεια 5 εβδομάδες και μέχρι τώρα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή των David Goffin (No.10 ATP), Fabio Fognini (No.11), Benoit Paire (No.22) και Alexei Popyrin (No.103).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots