ATP
Δωρεάν τενιστικό webinar από τον David Sammel

 
Δωρεάν τενιστικό webinar από τον David Sammel
Δωρεάν τενιστικό webinar από τον David Sammel
tennisnews team Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 - 15:07

Το δεύτερο κατά σειρά Webinar του David Sammel, με τίτλο "Three Problem Machines and a Solution: How to problem solve and get more wins!", θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 26 Απριλίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε δωρεάν. 

Σ' αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο που θα είναι δωρεάν, θα μάθετε πως μπορείτε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματά σας  ως ένα σημάδι επιτυχίας.

Μπορείτε να αλλάξετε τη νοοτροπία σας σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων, να κατανοήσετε από που προέρχονται αυτά και να μειώσετε το άγχος σας όταν τα αντιμετωπίζετε.

Μπορείτε ακόμα και να μάθετε να αγαπάτε τα μεγαλύτερα προβλήματα, σαν έναν καλό σας φίλο. Ένα δείγμα όσων μπορείτε να περιμένετε από το δωρεάν σεμινάριο:

  • Να κατανοείτε τον σκοπό των προβλημάτων
  • Να γίνετε πιο ικανοί στην αντιμετώπιση προβλημάτων
  • Να έχετε αυτοπεποίθηση για να ξεπεράσετε τα προβλήματα
  • Να είστε κατακλυσμένοι συναισθηματικά από το μέγεθος ενός προβλήματος
  • Να ενθουσιαστείτε με τις λύσεις και να προχωρήσετε πιο γρήγορα

Λάβετε μέρος ακολουθώντας αυτό τον σύνδεσμο

Η σελίδα του Locker Room Power στο Facebook

Παρακολουθήστε το πρώτο Webinar του David Sammel με τίτλο "Mental Toughness" παρακάτω:


O David Sammel είναι Head Coach στην International High Performance Tennis Academy, TEAMBATH-MCTA και αρθρογράφος στο tennisnews.gr στη στήλη: Inside Tennis. Έχει εμπειρία από όλα τα επίπεδα του παγκοσμίου τένις, Grand Slam, ATP, WTA και ITF τουρνουά. Έχει προπονήσει 9 Davis Cup παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του πρωταθλητή στα διπλά του Wimbledon (2005), Wes Moodie. Είναι ειδικός σε θέματα ψυχολογίας των αθλητών και έχει βρεθεί ακόμη και δίπλα στις κορυφαίες ομάδες της Premier League (Bolton Wanderers FC, Fulham, Hull City and Chelsea FC) για το λόγο αυτό.

Έχει γράψει το βιβλίο - "Locker Room Power" και έχει εκδόσει μια σειρά από προπονητικά DVD που μπορείτε να βρείτε σε αυτό το λινκ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots