ATP
Παγδατής: "Το τένις είναι σε καλά χέρια με τον Στέφανο" (vid)

 
Παγδατής: "Το τένις είναι σε καλά χέρια με τον Στέφανο" (vid)
Παγδατής: "Το τένις είναι σε καλά χέρια με τον Στέφανο" (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 01 Μαϊος 2020 - 20:14

O Μάρκος Παγδατής είχε μια ζωντανή συνομιλία στο Instagram με την Annabel Croft και απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών, με ένα κομμάτι της συνάντησης να είναι αφιερωμένο και στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Τσιτσιπάς απ' ότι φαίνεται ανήκει στους μεγαλύτερους fans του Μάρκου, καθώς έστειλε τις περισσότερες ερωτήσεις στο ATP Champions Tour, που φιλοξένησε αυτό το live στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Μάρκος μίλησε για την πρώτη συνάντησή του με τον Στέφανο και τον Απόστολο Τσιτσιπά, ενώ συμφώνησε και με τον Roger Federer, που είχε πει πως το τένις βρίσκεται σε καλά χέρια αναφερόμενος στον Έλληνα πρωταθλητή.

"Σίγουρα το τένις είναι σε καλά χέρια με τον Στέφανο. Έχει την προσωπικότητα, έχει το παιχνίδι, μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο, μπορεί να παίζει επιθετικά, μπορεί να παίζει αμυντικά, μπορεί να βγάζει winners από παντού, είναι πολύ αθλητικός. Και έχει προσωπικότητα, έχει αυτή τη φλόγα μέσα του και είναι πολύ καλό που τον έχουμε στο άθλημα.

Πρώτη φορά είχα δει τον Στέφανο στη Βασιλεία, έπαιζε προκριματικά, νομίζω το 2015. Πήγα να δω τον αγώνα του, έπαιζε με τον Rajeev Ram. Είχα εντυπωσιαστεί. Είχα μια συζήτηση με τον πατέρα του και συνδεθήκαμε, από τότε έχουμε μια καλή επαφή, ειδικά με τον πατέρα του μιλάμε πάρα πολύ. Και με τον Στέφανο φυσικά, τα τελευταία 2 χρόνια ήρθε στην Κύπρο για διακοπές και φάγαμε μαζί, περάσαμε χρόνο μαζί."

Λίγο αργότερα, ο Μάρκος ξεχώρησε και τους 4 παίκτες που πιστεύει ότι θα πρωταγωνιστήσουν, μόλις οι "Big 3" σταματήσουν να κυριαρχούν: "Σίγουρα θα είναι ο Στέφανος, ο Dominic Thiem, o (Daniil) Medvedev και από τα outsider θα πω τον (Andrey) Rublev. Έχω παίξει με τον Rublev και μου φάνηκε μια μηχανή! Μου θύμισε λίγο τον (Nikolay) Davydenko."

Δείτε ολόκληρο το Q&A του Μάρκου Παγδατή με παρουσιάστρια την Annabel Croft:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots