ATP
Mike Tyson: "Αγαπημένος μου ο Djokovic"

 
Mike Tyson: "Αγαπημένος μου ο Djokovic"
Mike Tyson: "Αγαπημένος μου ο Djokovic"
tennisnews team Τρίτη, 12 Μαϊος 2020 - 15:09

brooke adams ass nude sexhenta.net

Ο Αμερικανός θρύλος, Mike Tyson, ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής του τένις, δεν κρύβει πως από τους "Big 3" του αθλήματος προτιμάει τον Novak Djokovic.

Ο Tyson έχει εκφράσει στο παρελθόν τον μεγάλο του θαυμασμό στον Roger Federer, τον οποίο έχει χαρακτηρίσει κορυφαίο όλων των εποχών. Δεν έκρυψε όμως και την προτίμησή του στον Novak Djokovic, που τον έχει εντυπωσιάσει, ειδικά με το τελευταίο του comeback.

Θυμίζουμε πως ο Σέρβος τενίστας είχε αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό στον αγκώνα που απείλησε την καριέρα του, καθώς τον άφησε εκτός όλο το δεύτερο εξάμηνο του 2017, ενώ το πρώτο μισό του 2018 ήταν αγνώριστος, μένοντας πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό.

Παρόλα αυτά, o Nole δεν το έβαλε κάτω, επέστρεψε δριμύτερος και το 2019 μοιράστηκε τους μεγαλύτερους τίτλους με τον Rafael Nadal. Πλέον βρίσκεται ξανά στην κορυφή του κόσμου, ξεκινώντας μάλιστα το 2020 με ένα πολύ εντυπωσιακό σερί 22 νικών και με την κατάκτηση του 17ου Grand Slam του στο Australian Open.

"Ο Novak Djokovic είναι ο αγαπημένος μου αυτή τη στιγμή. Όταν είναι στα καλά του, μου αρέσει πολύ να τον παρακολουθώ. Είναι ο αγαπημένος μου επειδή επιστρέφει από τραυματισμούς και κερδίζει παίκτες σαν τον Nadal και τον Federer, αυτό είναι εκπληκτικό. Είναι ένας αληθινός μαχητής", είπε ο σπουδαίος πρώην πυγμάχος σε μια πρόσφατη συνέντευξή του.

Φωτογραφία: Jared Wickerham/BNP Paribas Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots