ATP
Becker: "Η νέα γενιά να πάρει τα ηνία από τους Big 3"

 
Becker: "Η νέα γενιά να πάρει τα ηνία από τους Big 3"
Becker: "Η νέα γενιά να πάρει τα ηνία από τους Big 3"
tennisnews team Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 - 19:13

Ο Boris Becker δε θα ήθελε η νέα γενιά να αναλάβει τα ηνία στο tour όταν οι Big 3 θα είναι πολύ μεγάλοι, ή όταν θα έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

O Becker έχει ξεχωρίσει στο παρελθόν τους Στέφανο Τσιτσιπά, Daniil Medvedev και Alexander Zverev από τη νέα γενιά, εκφράζοντας αρκετές φορές την επιθυμία του να περάσουν στο επόμενο επίπεδο και να κατακτήσουν Grand Slam τίτλους πριν αποσυρθούν οι Big 3, Novak Djokovic, Rafael Nadal και Roger Federer. Το έκανε για μια ακόμα φορά, εξηγώντας πως το καλύτερο για το άθλημα θα ήταν να είναι στα καλύτερά τους οι 3 "γίγαντες" του τένις, όταν θα συμβεί αυτό. 

"Ίσως το 2021 δούμε να κάνουν τo breakthrough οι παίκτες από τη νέα γενιά, επειδή θα είναι πιο έμπειροι και μεγαλύτεροι κατά ένα χρόνο. Θέλω ακόμα να βλέπω τους Big 3 να είναι στα καλύτερά τους, αλλά τότε θέλω να δούμε και τη νέα γενιά να τους κερδίζει. Δεν θέλω να αναλάβει τα ηνία η νέα γενιά όταν οι Big 3 αποσυρθούν ή όταν είναι πολύ μεγάλοι για να τους αντιμετωπίσουν", είπε ο Becker στο SkySports.

"Θέλω να δω έναν μεγάλο τελικό με έναν 22χρονο ενάντια στα έναν 33χρονο. Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα στο τένις. Να κάνει το βήμα παραπάνω η νέα γενιά", πρόσθεσε ο 52χρονος Γερμανός τεχνικός και σχολιαστής, που ολοκλήρωσε την καριέρα του στο τένις με 6 Grand Slam τίτλους.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots