ATP
H φάρσα του Τσιτσιπά στην Osaka (vid)

 
H φάρσα του Τσιτσιπά στην Osaka (vid)
H φάρσα του Τσιτσιπά στην Osaka (vid)
tennisnews team Κυριακή, 24 Μαϊος 2020 - 15:02

O Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε στο live της Naomi Osaka στο Instagram και είχε όρεξη για πλάκα, εξηγώντας στην κάτοχο 2 Grand Slam τίτλων ότι βάζει στα μαλλιά του ελαιόλαδο, ξύδι και γουασάμπι, για να έχει αυτό το αποτέλεσμα! Δείτε το βίντεο.

"Βάζω ελληνικό ελαιόλαδο στα μαλλιά μου, μετά λίγο γουασάμπι και λίγο ξύδι επίσης. Ανακατεύονται καλά και τότε το αφήνω 25-30 λεπτά περίπου και μετά πηγαίνω για μπάνιο", είπε ο Τσιτσιπάς, όταν η Γιαπωνέζα ενδιαφέρθηκε για τη ρουτίνα που ακολουθεί για να έχει αυτά τα μαλλιά.

Παρότι στην αρχή έδειχνε να τον αμφισβητεί, λέγοντάς τον ψεύτη, ο Τσιτσιπάς παρέμεινε σοβαρός και μάλιστα συνέχισε τη φάρσα: "Σίγουρα βάζω και μαγιονέζα. Το κάνω μια φορά την εβδομάδα", με την 22χρονη να αρχίζει να τον πιστεύει όλο και περισσότερο: "Αυτό είναι τρελό! Και δε μυρίζει;" τον ρώτησε.

Τότε ο Στέφανος "έσπασε" και της αποκάλυψε ότι τα έβγαλε όλα από το μυαλό του: "Στ' αλήθεια με πίστεψες; Τα βγάζω από το μυαλό μου! Είμαι τόσο καλός στα ψέματα! Όλη μου τη ζωή νόμιζα ότι ήμουν κακός σε αυτό, αλλά τώρα ξαφνικά έγινα καλός", είπε γελώντας ο πρωταθλητής του ATP Finals.

Εκτός από τη φάρσα πάντως, το live της Osaka με τον Τσιτσιπά είχε και αρκετή συζήτηση, με τη Γιαπωνέζα να κάνει ερωτήσεις στον Έλληνα πρωταθλητή. Σε μια απ' αυτές, τον ρώτησε για το πως βίωσε την καραντίνα, με τον Στέφανο να αποκαλύπτει ότι ειδικά στην αρχή είχε μεγάλο πρόβλημα, που έλυσε γρήγορα μεταβαίνοντας στην ακαδημία του Patrick Mouratoglou για να περάσει εκεί το lockdown, σε πολύ καλύτερες συνθήκες και με τη δυνατότητα να προπονείται.

"Ένιωθα απαίσια. Ένιωθα πως έπαιρνα λίπος και δεν ένιωθα υγιής. Γι' αυτό και προσπάθησα να επιστρέψω το συντομότερο δυνατο Είναι ωραίο να μπορείς να κάνεις μια καλή προπόνηση, να ιδρώνεις, να νιώθεις ενεργός. Αισθάνεσαι καλά. Και μετά μπορείς να καταναλώσεις όλες τις θερμίδε που θες, όλο το παγωτό που μου αρέσει!"

Όσο για τον απώτερο σκοπό του σε αυτή τη φάση της ζωής του, στην οποία συνεχίζει να δουλεύει σκληρά για όποτε επανέλθει το tour, ενώ είναι παράλληλα και πολύ δημιουργικός εκτός γηπέδων, ο Στέφανος είπε: "Αυτό που με εμπνέει είναι η θέληση να μεταφέρω στους ανθρώπους που με παρακολουθούν ένα συναίσθημα, να μπορούν να δουν την τέχνη μου με οποιονδήποτε τρόπο. Θέλω να τους δείξω μια καλύτερη πλευρά της ζωής. Δεν είμαι σίγουρος αν τα έχω καταφέρει, αλλά είναι κάτι που φιλοδοξώ να κάνω. Θέλω να αφήσω μια κληρονομιά πίσω μου. Νομίζω αυτό θέλουν όλοι."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots