ATP
Επέστρεψε στο Βελιγράδι ο Nole (vid)

 
Επέστρεψε στο Βελιγράδι ο Nole (vid)
Επέστρεψε στο Βελιγράδι ο Nole (vid)
tennisnews team Κυριακή, 24 Μαϊος 2020 - 16:00

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, Novak Djokovic, επέστρεψε στην πατρίδα του για να είναι στις προετοιμασίες του τουρνουά που θα διοργανώσει, ενώ δεν έχασε και καθόλου χρόνο, κάνοντας αμέσως την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του.

Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στο γήπεδο πήγε ο Djokovic, ο οποίος έφτασε χθες στο Βελιγράδι και προπονήθηκε σε χωμάτινο γήπεδο των εγκαταστάσεών του. Έκανε μάλιστα και ένα εντυπωσιακό trick shot, στο οποίο αντέδρασε ανάλογα!

Μετά από δυο μήνες στη Μαρβέγια της Ισπανίας, όπου πέρασε και το lockdown, ο κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων ταξίδεψε στην πατρίδα του μόλις αυτό ήταν εφικτό, για να βρίσκεται εκεί στις προετοιμασίες του Adria Tour, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Ιουνίου.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για μια σειρά από τουρνουά που θα διοργανώσει το ίδρυμα του Σέρβου, με πρώτο σταθμό το Βελιγράδι (13-14 Ιουνίου). Στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε άλλες 3 πόλεις των Βαλκανίων, στο Ζάνταρ (20-21 Ιουνίου), στο Μαυροβούνιο (27-28 Ιουνίου) και στη Μπάνια Λούκα (3-4 Ιουλίου), ενώ στις 5 Ιουλίου, μια μέρα μετά την ολοκλήρωσή του, θα δώσει ο ίδιος έναν αγώνα επίδειξης με τον κορυφαίο Βόσνιο τενίστα, Damir Dzumhur, στο Σαράγεβο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots