ATP
Thiem: "Δεν θα άλλαζα ούτε σημείο στίξης"

 
Thiem: "Δεν θα άλλαζα ούτε σημείο στίξης"
Thiem: "Δεν θα άλλαζα ούτε σημείο στίξης"
tennisnews team Τρίτη, 26 Μαϊος 2020 - 17:50

Αμετανόητος με τις δηλώσεις του σχετικά με την ενίσχυση των παικτών που βρίσκονται χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη παραμένει ο Dominic Thiem, ο οποίος είπε ότι δε θα άλλαζε ούτε ένα κόμμα απ' όλα όσα είχε πει τότε.

"Δε θα άλλαζα ούτε κόμμα απ' όλα όσα είπα. Οι περισσότεροι διαβάζουν μόνο τον τίτλο και δεν κατάλαβαν καν τι εννοούσα. Είπα από την αρχή, πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που χρειάζονται και τους αξίζει βοήθεια, αλλά υπάρχουν και άλλοι που αγωνίζονται στα Futures και έχουν καλό βιωτικό επίπεδο και απλά δεν παίζουν σε υψηλότερης βαθμίδας τουρνουά επειδή δε δουλεύουν αρκετά", είπε ο Thiem σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε για το "Der Standard", αλλάζοντας κάπως πάντως την αρχική του δήλωση στο "Kronen Zeitung", όπου είχε πει κατηγορηματικά ότι κανένας παίκτης σ' αυτό το επίπεδο δεν είναι βιοπαλαιστής, γι' αυτό και προτιμάει να δώσει τα χρήματά του κάπου αλλού.

"Θέλω να αποφασίσω εγώ ποιον θα βοηθήσω. Έχω βοηθήσει πολλούς παίκτες του τένις πριν τον κορωνοϊό. Δεν θα ονοματίσω κανέναν, γιατί δεν το έκανα για να πάρω δημοσιότητα. Η δωρεά είναι μια προσωπική πράξη, που έρχεται από την καρδιά σου. Δεν θα έπρεπε να το κάνεις για προβολή. Δίνω κάθε μήνα λεφτά σε οργανώσεις, για να βοηθήσω ανθρώπους και ζώα που έχουν ανάγκη αυτά τα χρήματα", πρόσθεσε ο 26χρονος Αυστριακός, που βρίσκεται στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots