ATP
Rubin για Thiem: "Δεν έχουμε όλοι το ταλέντο του"

 
Rubin για Thiem: "Δεν έχουμε όλοι το ταλέντο του"
Rubin για Thiem: "Δεν έχουμε όλοι το ταλέντο του"
tennisnews team Πέμπτη, 28 Μαϊος 2020 - 18:20

Ακόμα μια καυστική απάντηση προς στον Dominic Thiem, αυτή τη φορά από τον Noah Rubin, που τόνισε ότι το λάθος του Αυστριακού ήταν ότι υποβάθμισε ένα ολόκληρο σύνολο παικτών.

"Το λάθος ξεκινάει από εκεί που υποβαθμίζεις παίκτες που βρίσκονται στο Νο.500 της παγκόσμιας κατάταξης. Δεν είμαστε όλοι προικισμένοι με το ταλέντο του για να είμαστε στο Νο.4 του κόσμου", είπε ειρωνικά ο Αμερικανός στο Tennis Majors, αναφερόμενος στον Thiem και στις δηλώσεις για τους παίκτες που βρίσκονται χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη.

O Thiem είχε τοποθετηθεί συγκεκριμένα σχετικά με το πλάνο στήριξης που πρότεινε ο Novak Djokovic προς τους παίκτες αυτούς, το οποίο συμπεριλάμβανε και προσφορές από τους παίκτες του Top 100. Κάτι με το οποίο διαφωνεί ο Αυστριακός, αλλά όταν το εξέφρασε δημόσια το έκανε με απαξιωτικό τρόπο προς τους παίκτες που αγωνίζονται στα τουρνουά της ITF.

"Είναι δεκτό να μη θέλει να δώσει δικά του χρήματα, αλλά με το να τους ξεχωρίζει και να πει ότι δεν αξίζουν τα χρήματα, αναδεικνύει μια αντίληψη που χρειάστηκε να διανύσουμε πολύ δρόμο για να την εκτοπίσουμε. Πρέπει να σταματήσουμε να το κάνουμε αυτό", πρόσθεσε ο Rubin, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.225 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι γνωστός για τη φωνή που δίνει στους παίκτες, μέσα από το podcast και ιστοσελίδα που τρέχει, Behind The Racket.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots