ATP
Σκέφτεται να μην παίξει στο US Open o Djokovic!

 
Σκέφτεται να μην παίξει στο US Open o Djokovic!
Σκέφτεται να μην παίξει στο US Open o Djokovic!
tennisnews team Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 - 17:33

O Novak Djokovic είχε εκφράσει τα παράπονά του σχετικά με τις απαιτήσεις της USTA και πριν από λίγες ημέρες, για να κάνει τώρα και μια ακόμα πιο απειλητική δήλωση, λέγοντας πως σκέφτεται σοβαρά να μην αγωνιστεί στο US Open, σε περίπτωση που αυτό διεξαχθεί κανονικά.

"Οι περισσότεροι παίκτες με τους οποίους έχουμε μιλήσει, είναι αρνητικοί σχετικά με το αν θα ταξιδέψουν εκεί. Προς το παρόν, όπως έχουν τα πράγματα, το πιο πιθανό είναι να συνεχίσω τη σεζόν μου στο χώμα στις αρχές του Σεπτεμβρίου", είπε ο Djokovic σύμφωνα με το RTS.

Ο Nole, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά του και πριν από μερικές ημέρες σχετικά με τα μέτρα που σκέφτεται να βάλει η USTA στους παίκτες για να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη και να αγωνιστούν με ασφάλεια στο αμερικανικό Grand Slam, είπε πλέον ξεκάθαρα ότι είναι πολύ πιθανό να αποκλείσει το US Open από το πρόγραμμά του.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το πρόγραμμα, η αμερικανική hard court season θα επανεκκινήσει το tour μετά από την αναστολή ξεκινώντας από τις 3 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί με το US Open, το οποίο θα αρχίσει στις 31 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 13 Σεπτεμβρίου.

Αργότερα θα γίνει εμβόλιμα η ευρωπαϊκή χωμάτινη σεζόν, με τη μεταφορά των Masters της Μαδρίτης και της Ρώμης και φυσικά το Roland Garros.

Ο Djokovic από τότε που βγήκε από την καραντίνα προπονείται στο χώμα, ενώ τα επόμενα Σαββατοκύριακα θα συμμετέχει στο Adria Tour, στα τουρνουά δηλαδή που διοργανώνει το ίδρυμά του, Novak Djokovic Foundation, το οποίο γίνεται επίσης σε χωμάτινες επιφάνειες.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots