ATP
Κέρδισε, αλλά μένει εκτός ο Djokovic (vids)

 
Κέρδισε, αλλά μένει εκτός ο Djokovic (vids)
Κέρδισε, αλλά μένει εκτός ο Djokovic (vids)
tennisnews team Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 - 18:30

Μετά από ένα ωραίο και κλειστό ματς, ο Novak Djokovic επικράτησε του Alexander Zverev με 4-0, 1-4, 4-2, αλλά θα μείνει εκτός τελικού στο Adria Tour.

Αν και κέρδισε το πρώτο σετ με 4 διαδοχικά games αστραπιαία, ο Djokovic βρήκε σθεναρή αντίσταση από τον Zverev, τον οποίο τελικά κατάφερε να "λυγίσει" στο 3ο σετ, χάρη σε ένα break στο 5ο game (3-2).

Παρόλα αυτά δεν πήρε την 1η θέση του 1ου ομίλου στο Adria Tour του Βελιγραδίου, σε έναν όμιλο που δε θα μπορούσε να είναι πιο αμφίρροπος, αφού Djokovic, Zverev και Filip Krajinovic ισοβαθμούν στην 1η θέση με 2-1 νίκες και 5-3 κερδισμένα σετ! Ο Krajinovic είχε καλύτερο ποσοστό κερδισμένων games και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του τουρνουά.

Ο Krajinovic, ο οποίος χθες έκανε τη μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας τον Djokovic και βάζοντας φωτιά στον όμιλο, κέρδισε νωρίτερα σήμερα και τον Viktor Troicki, με 4-0, 4-3 (5), για να πάρει με ηρωικό τρόπο την πρόκριση.

Ο δεύτερος φιναλίστ θα προκύψει από τον άλλον όμιλο, που θα ολοκληρωθεί σε λίγο με τον αγώνα του Dominic Thiem με τον Grigor Dimitrov.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots