ATP
Djokovic: "Η Σερβία αξίζει ένα τουρνουά ΑΤΡ"

 
Djokovic: "Η Σερβία αξίζει ένα τουρνουά ΑΤΡ"
Djokovic: "Η Σερβία αξίζει ένα τουρνουά ΑΤΡ"
tennisnews team Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 - 17:30

Πολύ ευχαριστημένος από το επιτυχημένο πρώτο τριήμερο του Adria Tour στο Βελιγράδι έμεινε ο Novak Djokovic, ο οποίος τόνισε πως αξίζει να επιστρέψει ένα ΑΤΡ τουρνουά στη Σερβία, μια χώρα με 5 εκπροσώπους στο Top 100 της παγκόσμιας κατάταξης.

"Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που μας υποδέχτηκαν στη χώρα και στην πόλη μου. Ήταν μια πολύ όμορφη μέρα για όλους, που είχαν τη δυνατότητα να δουν κάποιους από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Ήταν εκπληκτικό που την πρώτη μέρα, που οι αγώνες τελείωσαν μετά τα μεσάνυκτα, χιλιάδες άνθρωποι έμειναν ως το τέλος", είπε ο Djokovic, ο οποίος συγκινήθηκε από τον κόσμο και στη συνέντευξη που έδωσε εντός του court μετά τον αγώνα του με τον Alexander Zverev χθες.

"Ελπίζω η Σερβία να έχει ξανά ένα τουρνουά στο μέλλον και νομίζω πως είναι η ώρα να το κάνουμε. Ακόμα θυμάμαι τα χρόνια που φιλοξενούσαμε τουρνουά, έχω πολλές καλές αναμνήσεις. Αξίζει να επιστρέψει ένα τουρνουά εδώ, επειδή έχουμε πολλούς παίκτες στο Top 100", πρόσθεσε ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου.

Όσο για το πρώτο στάδιο του Adria Tour, ο Σέρβος έμεινε πολύ ευχαριστημένος: "Όχι μόνο έπαιξα εδώ (στο Βελιγράδι), αλλά ήταν και μια καλή διοργάνωση και είναι θαυμάσιο να βλέπεις απ' αυτή την οπτική πως το τουρνουά ήταν επιτυχημένο σε όλα τα επίπεδα. Ήμουν εδώ με την οικογένεια και με φίλους μου. Ήταν εκπληκτική εμπειρία."

Το Adria Tour θα μεταφερθεί στη Ζάνταρ της Κροατίας, για το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουνίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots