ATP
Djokovic: "Ο Federer είναι ο καλύτερος παίκτης που έπιασε ποτέ ρακέτα"

 
Djokovic: "Ο Federer είναι ο καλύτερος παίκτης που έπιασε ποτέ ρακέτα"
Djokovic: "Ο Federer είναι ο καλύτερος παίκτης που έπιασε ποτέ ρακέτα"
tennisnews team Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 - 5:25

Μεγάλες κουβέντες από τον Novak Djokovic, που εξέφρασε για μια ακόμα φορά τον θαυμασμό του και τον σεβασμό του προς τον Roger Federer.

"Μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα από τον Federer, επειδή είναι πιθανότατα ο καλύτερος παίκτης που έπιασε ποτέ ρακέτα", είπε ο Σέρβος, συζητώντας το ενδεχόμενο ο Federer να διεκδικήσει μεγάλους τίτλους το 2021, στα 40 του χρόνια. Θυμίζουμε πως ο Ελβετός ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά αυτή τη χρονιά, εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο και μιας επέμβασης που έκανε.

Ο Djokovic, μίλησε επίσης για τον κορυφαίο όλων των εποχών: "Είναι δύσκολο να κάνουμε σύγκριση μεταξύ διαφορετικών γενιών. Για παράδειγμα, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα έκανε ο (Bjorn) Borg, αν δεν σταματούσε το τένις στα 26 του, με 11 Grand Slam τίτλους."

Ο Djokovic έφτασε στη Ζάνταρ αυτή την Τρίτη και το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το δεύτερο μέρος του Adria Tour, στην κροατική πόλη. Αποκάλυψε επίσης πως μπορεί να κάνει κάτι μαζί με τον καλό του φίλο, Luka Modric.

"Συζητάμε για το ενδεχόμενο να οργανώσουμε μερικές εκδηλώσεις μαζί. Ο Luka είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου στον κόσμο. Το ότι κέρδισε τη χρυσή μπάλα στην εποχή των Messi και Cristiano Ronaldo, είναι κάτι πολύ μεγάλο που θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots