ATP
Adria Tour: Αυτή την εβδομάδα είχε μπάσκετ! (vid+pics)

 
Adria Tour: Αυτή την εβδομάδα είχε μπάσκετ! (vid+pics)
Adria Tour: Αυτή την εβδομάδα είχε μπάσκετ! (vid+pics)
tennisnews team Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 - 15:03

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Novak Djokovic διοργάνωσε έναν αγώνα ποδοσφαίρου για τους παίκτες που συγκέντρωσε για το Adria Tour στο Βελιγράδι. Αυτή την εβδομάδα, στη Ζάνταρ της Κροατίας, ο Nole πήγε τους Alexander Zverev, Marin Cilic, Borna Coric και Grigor Dimitrov για μπάσκετ!

Για ακόμα ένα τριήμερο το Adria Tour αναμένεται συναρπαστικό, καθώς ο Djokovic συγκέντρωσε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στη Ζάνταρ της Κροατίας. Πρόκειται για το δεύτερο τουρνουά του Adria Tour, που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Βελιγράδι.

Χθες, ο Djokovic μαζί με τους Zverev, Cilic, Coric και Dimitrov, πήγαν στο γήπεδο της τοπικής ομάδας μπάσκετ, KK Zadar, όπου φωτογραφήθηκαν και έπαιξαν για λίγο με τους παίκτες της.

Πραγματοποιήθηκε επίσης μέσα στην πόλη το Kid's Day, με αρκετό κόσμο να δίνει το παρόν. Σήμερα θα ξεκινήσει και η δράση στο court, καθώς το τριήμερο θα ανοίξει με τον παραδοσιακό αγώνα επίδειξης μεικτού διπλού, όπου Djokovic και Olga Danilovic θα αντιμετωπίσουν δυο κορυφαίους εκπροσώπους του κροατικού τένις, τον Coric και την Ana Konjuh.

Φωτογραφία: Mario Ćužić / HTS

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots