ATP
Κέρδισαν ξανά Djokovic-Danilovic (vids)

 
Κέρδισαν ξανά Djokovic-Danilovic (vids)
Κέρδισαν ξανά Djokovic-Danilovic (vids)
tennisnews team Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 - 12:22

O Novak Djokovic και η Olga Danilovic μοιράστηκαν ξανά το court με μεγάλη επιτυχία, καθώς κέρδισαν τον Borna Coric και την Ana Konjuh, στο φιλικό που άνοιξε τη δεύτερη εβδομάδα του Adria Tour στη Ζάνταρ της Κροατίας.

Όπως και την πρώτη εβδομάδα του Adria Tour, που φιλοξενήθηκε στο Novak Tennis Center στο Βελιγράδι, έτσι και το δεύτερο τριήμερο ξεκίνησε αυτή την Παρασκευή με την τελετή έναρξης και κάποιους αγώνες επίδειξης για το κοινό.

Στο μεικτό διπλό που έπαιξαν οι Djokovic και Danilovic επικράτησαν των Coric και Konjuh κυριολεκτικά στον πόντο, αφού οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες έως το tie-break του σετ που παίχτηκε και τελικά με ένα βολέ η Danilovic "σφράγισε" τη νίκη για τη σερβική ομάδα.

Το αποτέλεσμα βέβαια μικρή σημασία είχε, καθώς όπως μπορούμε να δούμε και από τα στιγμιότυπα οι τέσσερις παίκτες το διασκέδασαν αρκετά!

Χθες έγινε επίσης ένα ακόμα σύντομο παιχνίδι επίδειξης, ανάμεσα στην ομάδα του Djokovic και στην ομάδα του Alexander Zverev, όπου συμμετείχε και ο Goran Ivanisevic, κάνοντας τα δικά του!

Σήμερα θα ξεκινήσει και επίσημα το δεύτερο μέρος του Adria Tour, με τους αγώνες για το τουρνουά να ξεκινούν από τις 15:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας και τον αγώνα επίδειξης ανάμεσα στην Donna Vekic και στην Olga Danilovic να ανοίγει την ημέρα, στις 13:00. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots