ATP
Πρώτο βήμα από τον Nole (vids)

 
Πρώτο βήμα από τον Nole (vids)
Πρώτο βήμα από τον Nole (vids)
tennisnews team Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 - 19:56

Ο Novak Djokovic κέρδισε τον Pedja Krstin στην πρεμιέρα του στη δεύτερη εβδομάδα του Adria Tour. Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του τουρνουά της Ζάνταρ. 

Ο Djokovic βρήκε αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ από τον Krstin, τον οποίο κέρδισε με 4-3 (3), 4-1, για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στον αυριανό τελικό του Adria Tour στη Ζαντάρ της Κροατίας.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου έμεινε πίσω με 1-3 στο 1ο σετ, αλλά κατάφερε να κερδίσει τα 7 από τα 8 επόμενα games και να φτάσει ως στη νίκη. Αρχικά έστειλε το 1ο σετ στο tie-break, όπου επιβλήθηκε με 7-3, ενώ στο 2ο σετ δεν κινδύνεψε, κερδίζοντας 4 συνεχόμενα games από το 0-1 και έπειτα.

Στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής για τον ίδιο όμιλο, ο Borna Coric κέρδισε νωρίτερα τον Grigor Dimitrov με 4-1, 4-1. Επομένως, αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον η αναμέτρηση του Coric με τον Djokovic, που θα αρχίσει περίπου στις 22:30 το βράδυ ώρα Ελλάδας, καθώς θα είναι ένας αγώνας που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την 1η θέση απ' ότι φαίνεται.

Για τον άλλον όμιλο, ο Danilo Petrovic έκανε την έκπληξη ενάντια στον Alexander Zverev, ενώ ο Andrey Rublev επικράτησε του Marin Cilic στον τελευταίο αγώνα της 1ης αγωνιστικής, με 4-3 (3), 2-4, 4-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots