ATP
Στον τελικό ο Djokovic! (vid)

 
Στον τελικό ο Djokovic! (vid)
Στον τελικό ο Djokovic! (vid)
tennisnews team Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 - 23:45

O Novak Djokovic κέρδισε και τον Borna Coric, για να ολοκληρώσει αήττητος την 1η μέρα του Adria Tour στη Ζάνταρ και να προκριθεί από απόψε στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Djokovic δεν έχασε σετ στις δυο αναμετρήσεις που έδωσε σήμερα στη Ζάνταρ της Κροατίας, καθώς κέρδισε και το ντέρμπι κορυφής με τον Coric, με 4-1, 4-3 (1).

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα, κερδίζοντας τα πρώτα 3 games του αγώνα, ενώ με love service game πήρε το 1ο σετ με 4-1. Στο 2ο σετ ο Coric προηγήθηκε με 2-0, αλλά ο Djokovic ισοφάρισε σε 2-2.

Είχε την ευκαιρία να κάνει και δεύτερο συνεχόμενο break, αλλά ο Κροάτης έσβησε τετραπλό break point από το 0-40 και κράτησε το σερβίς του. Ο Σέρβος οδήγησε το σετ σε tie-break και εκεί ήταν άψογος, χάνοντας μόνο έναν πόντο για να επιβληθεί με 7-1.

Ο Djokovic εξασφάλισε από τώρα την 1η θέση του ομίλου, καθώς ο Grigor Dimitrov απέσυρε τη συμμετοχή του λόγω τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο Κροάτης Nino Serdarusic, που κέρδισε τον Pedja Krstin με 4-3 (5), 4-3 (1). Ο Serdarusic δεν μπορεί να πάρει την 1η θέση ακόμα και αν κερδίσει αύριο τον Djokovic, καθώς έχει λιγότερους αγώνες από τον Σέρβο στο round robin.

Group A:
1) Djokovic 2-0 (4-0)
2) Coric 1-1 (2-2)
3) Serdarusic 1-0 (2-0)
4) Krstin 0-2 (0-4)
-) Dimitrov 0-1 (0-2)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots