ATP
Ivanisevic: "Αυτός είναι ο λόγος που ο Djokovic έκανε το τεστ στο Βελιγράδι"

 
Ivanisevic: "Αυτός είναι ο λόγος που ο Djokovic έκανε το τεστ στο Βελιγράδι"
Ivanisevic: "Αυτός είναι ο λόγος που ο Djokovic έκανε το τεστ στο Βελιγράδι"
tennisnews team Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 - 16:36

Ο Goran Ivanisevic αποκάλυψε τον λόγο που ο Novak Djokovic αποχώρησε από τη Ζαντάρ για το Βελιγράδι τη Δευτέρα και έκανε το τεστ στην πατρίδα του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες του Adria Tour, που είχαν κάνει το τεστ στη Ζαντάρ το βράδυ της Κυριακής.

"Δεν είναι εύκολο για εκείνον. Τα πηγαίνει πολύ καλά, τηρουμένων των αναλογιών. Θα ανταπεξέλθει, είναι δυνατός, αλλά δεν είναι εύκολη η κατάσταση γι' αυτόν", σχολίασε ο Ivanisevic στο RTL.

Ο Ivanisevic εξήγησε επίσης γιατί ο Djokovic δεν έκανε το τεστ το ίδιο βράδυ της ανακοίνωσης του Grigor Dimitrov, όπως οι υπόλοιποι παίκτες, αλλά έφυγε με την οικογένειά του για το Βελιγράδι και το έκανε εκεί.

"Επειδή τη μέρα που συνέβη, οι αρχές μας ενημέρωσαν ότι ο καθένας μας μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι του και να κάνει εκεί το τεστ. Οπότε αποφάσισε να το κάνει στο Βελιγράδι. Οι άλλοι παίκτες θέλησαν από μόνοι τους να το κάνουν άμεσα. Δεν υπήρχε συγκεκριμένη οδηγία για να κάνουμε το τεστ στη Ζαντάρ ή κάπου αλλού για όποιον δεν είχε συμπτώματα, αυτό είπε και ο Υπουργός Beros (σ.σ. Υπουργός Υγείας της Κροατίας, Vili Beros)."

O Ivanisevic, ο οποίος εκτός από προπονητής υπήρξε και στενός συνεργάτης του Djokovic στη διοργάνωση του Adria Tour στη Ζαντάρ, υπογράμμισε επίσης πως όλοι όσοι δούλεψαν για τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά, νιώθουν υπεύθυνοι και απολογούνται για ότι συνέβη.

"Νιώθουμε υπεύθυνοι, δεν ήταν μικρό αυτό που έγινε. Ζητώ συγγνώμη σε όσους μολύνθηκαν από τον ιό. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι προσπαθούν να μας δώσουν πολιτικές ευθύνες, ενώ η Ζαντάρ είναι η λιγότερο μολυσμένη πόλη."

Τέλος, ο 48χρονος Κροάτης επιβεβαίωσε πως ο ίδιος δεν έχει κολλήσει τον ιό, σύμφωνα τουλάχιστον με το τελευταίο τεστ που έκανε, τη Δευτέρα: "Έκανα τεστ την προηγούμενη Τετάρτη και τη Δευτέρα. Και τα δυο τεστ ήταν αρνητικά. Ελπίζω το ίδιο να δείξει και το τρίτο, που θα το κάνω το Σάββατο. Όπως και να 'χει, θα μείνω 14 ημέρες σε καραντίνα, γιατί τώρα πρέπει να φερθούμε έξυπνα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots