ATP
Θετικός στον Covid-19 και ο Ivanisevic

 
Θετικός στον Covid-19 και ο Ivanisevic
Θετικός στον Covid-19 και ο Ivanisevic
tennisnews team Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 - 14:12

Μετά από 2 διαδοχικά αρνητικά τεστ, ο Goran Ivanisevic ανακοίνωσε πως το 3ο τεστ που έκανε για τον Covid-19 ήταν θετικό, επομένως μεγαλώνει κι άλλο η λίστα όσων προσβλήθηκαν από τον ιό κατά τη διάρκεια των ημερών του Adria Tour.

Ο Ivanisevic είναι ο τελευταίος συντελεστής του Adria Tour που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, σύμφωνα με το πιο πρόσφατο τεστ που έκανε, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο.

Ο 48χρονος Κροάτης, προπονητής του Novak Djokovic και διευθυντής του event που φιλοξενήθηκε στη Ζαντάρ, έκανε άλλες 2 φορές το τεστ τις τελευταίες 10 ημέρες και είχε βγει αρνητικό. Αυτό σημαίνει πως και οι υπόλοιποι αθλητές, προπονητές και κοντινά πρόσωπα των αθλητών του Adria Tour που είχαν αρκετές επαφές με τους Djokovic, Grigor Dimitrov, Borna Coric και τους υπόλοιπους που βρέθηκαν θετικοί, δεν μπορούν να είναι σίγουροι 100% ακόμα ότι δεν μολύνθηκαν και καλώς τηρούν την προληπτική εθελοντική καραντίνα.

"Δυστυχώς, μετά από 2 αρνητικά τεστ στις τελευταίες 10 ημέρες, μόλις έμαθα ότι είμαι θετικός στον Covid-19. Νιώθω καλά και δεν έχω συμπτώματα. Θα ήθελα να ενημερώσω όσους ήρθαν σε επαφή μαζί μου, ότι το τεστ μου βγήκε θετικό και να τους ζητήσω να προσέχουν τους εαυτούς τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Θα παραμείνω σε καραντίνα, όπως ήδη έκανα. Εύχομαι σε όσους μολύνθηκαν από τον ιό μια ταχεία ανάρρωση", έγραψε στη σελίδα του στο Instagram o Ivanisevic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots