ATP
Ivanisevic: "Εύχομαι ολόψυχα στον Novak να κερδίσει το χρυσό"

 
Ivanisevic: "Εύχομαι ολόψυχα στον Novak να κερδίσει το χρυσό"
© Kopatsch/Sato/Sidorjak
tn team Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 - 21:45

Ο Goran Ivanisevic επιβεβαιώνει τον Novak Djokovic στο ότι σε προσωπικό επίπεδο θα παραμείνουν δυο πολύ καλοί φίλοι και του ευχήθηκε να πάρει στο Παρίσι το χρυσό μετάλλιο, που είναι κάτι που θέλει όσο οτιδήποτε άλλο αυτή τη χρονιά.

Ο Djokovic είχε αναφέρει πως με τον Ivanisevic θα παραμείνουν δυο καλοί φίλοι και ο Κροάτης τον επιβεβαίωσε στις πρώτες του δηλώσεις μετά από το "διαζύγιό" τους. Του ευχήθηκε μάλιστα να εκπληρώσει έναν στόχο πολλών χρόνων - τον μοναδικό που δεν έχει καταφέρει να πετύχει στην καριέρα του.

"Πιστεύω πως ο Novak θα βρει κίνητρο, είμαι σίγουρος γι' αυτό. Του εύχομαι ολόψυχα το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς, ακόμα περισσότερο από τα Grand Slams. Είναι κάτι που θέλει πολύ, νιώθει σα να το χρωστάει σε κάποιον, παρόλο που δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν. Του εύχομαι να τα καταφέρει στους Ολυμπιακούς."

Ο Djokovic έχει αγωνιστεί σε 4 ολυμπιάδες και το χρυσό μετάλλιο είναι η μόνη σημαντική διάκριση που απουσιάζει από την τρομερή τροπαιοθήκη του, καθώς είναι ο μόνος παίκτης στην ιστορία του αθλήματος που έχει κατακτήσει όλα τα Slams και όλα τα Masters 1000 τουρνουά, παραπάνω από μια φορά μάλιστα.

Στην πρώτη του παρουσία σε Ολυμπιακούς, το 2008 στο Πεκίνο, είχε φέρει και το καλύτερό του αποτέλεσμα, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Συμμετείχε σε δυο ακόμα ημιτελικούς, στο Λονδίνο το 2012 και στο Τόκιο το 2021, καταλαμβάνοντας την 4η θέση. Το 2016 στο Ρίο είχε ηττηθεί από τον Juan Martin Del Potro στον 1ο γύρο.

Ο Ivanisevic, ο οποίος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στο Sport Klub της Σερβίας, ανέφερε ακόμα πως πιστεύει ότι ο Djokovic θα βρει το δρόμο του και θα κάνει μια καλή χρονιά, παρότι το ξεκίνημά του δεν ήταν αυτό που μας έχει συνηθίσει.

"Όταν ο Novak είναι ο DJ, όλοι θέλουν να χορέψουν στον ρυθμό του. Όσο πιο σύντομα βρεθεί στη θέση του DJ, τόσο πιο σύντομα θα αρχίσουν τον χορό οι υπόλοιποι", είπε χαρακτηριστικά ο Κροάτης τεχνικός.

Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα ο Djokovic ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Ivanisevic, μετά από μια πολύ επιτυχημένη κοινή πορεία 5 ετών. Με βάση τα πρώτα λόγια του Novak μετά απ' αυτή την κίνηση, φαίνεται πως για την ώρα δεν ψάχνει τον διάδοχο του Ivanisevic και θα συνεχίσει για κάποιο καιρό χωρίς προπονητή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots