ATP
Ξέσπασε ο Djokovic: "Έπρεπε να κερδίσουμε 4/4 Grand Slams για να έχουμε ελπίδες"

 
Ξέσπασε ο Djokovic: "Έπρεπε να κερδίσουμε 4/4 Grand Slams για να έχουμε ελπίδες"
tn team Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 - 14:55

Ο Novak Djokovic ξέσπασε για το γεγονός πως ούτε φέτος δεν αναγνωρίστηκε η δουλειά του προπονητή του, Goran Ivanisevic, στα βραβεία της ΑΤΡ.

Ο Ivanisevic ήταν για 2η διαδοχική χρονιά υποψήφιος για το βραβείο του προπονητή της χρονιάς στα επίσημα βραβεία της ΑΤΡ, αλλά ούτε φέτος μπόρεσε να το κερδίσει.

Η υποψηφιότητα που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τους διαπιστευμένους προπονητές του ATP Tour, ήταν αυτή των προπονητών του Jannik Sinner, Darren Cahill και Simone Vagnozzi, τους οποίους και συνεχάρη ο Djokovic, ο οποίος όμως εξέφρασε ένα μεγάλο παράπονο.

"Συγχαρητήρια στον Darren και στον Simone για την εκπληκτική σεζόν τους με τον Jannik. Goran, υποθέτω πως πρέπει να κερδίσουμε 4/4 Slams και τότε μόνο ίσως (λέω ίσως) να γινόσουν ο προπονητής της χρονιάς. Το να κερδίσουμε το Year-end No.1, τρια Grand Slams και το ATP Finals γράφοντας ιστορία στο άθλημα δεν είναι αρκετό, αγαπητέ μου προπονητή..." έγραψε στο story που ανέβασε ο Djokovic.

Από το 2016, όταν και συστάθηκε το βραβείο του προπονητή της χρονιάς από την ΑΤΡ, ο Djokovic ήταν 4 φορές ο παίκτης της χρονιάς, μόνο μια όμως κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο προπονητής του και ήταν ο Marian Vajda, το 2018.

Αυτό βέβαια δεν δηλώνει απαραίτητα κάποια στοχοποίηση προς την ομάδα του Σέρβου, καθώς μπορεί απλώς οι προπονητές του tour να κρίνουν ότι οι επιτυχίες του είναι περισσότερο προσωπικές από κάποιων άλλων παικτών, ιδίως σ' αυτό το στάδιο της καριέρας του, με την τεράστια εμπειρία του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots