ATP
Becker: "Δεν το δικαιολογώ αλλά το καταλαβαίνω"

 
Becker: "Δεν το δικαιολογώ αλλά το καταλαβαίνω"
Becker: "Δεν το δικαιολογώ αλλά το καταλαβαίνω"
tennisnews team Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 - 16:37

Παρότι παραδέχτηκε ότι κάποιες ενέργειες του Novak Djokovic και των υπόλοιπων παικτών ήταν περιττές και ριψοκίνδυνες, ο Boris Becker υπερασπίστηκε τον Nole και είπε ότι η κριτική που δέχεται είναι άδικη.

"Η εκδήλωση αυτή είναι έναν ευγενή σκοπό και θέλω να υπερασπιστώ τον Novak. Νομίζω πως όλη αυτή η κριτική που γίνεται εναντίον του είναι άδικη. Ο λόγος που όλοι αυτοί οι παίκτες εμφανίστηκαν και έπαιξαν στο τουρνουά, ήταν καλός. Συμφωνώ ότι κάποιες εκδηλώσεις, όπως ο αγώνας μπάσκετ που έκαναν, δεν ήταν απαραίτητο να γίνουν, αλλά όταν είσαι ακόμα 30 ετών, είναι ωραίο να βγαίνεις έξω και να διασκεδάζεις με φίλους. Δεν δικαιολογώ όλα όσα έγιναν, αλλά καταλαβαίνω γιατί το έκαναν", είπε ο Becker.

"Τώρα πρέπει να ελπίσουμε πως όσοι προσβλήθηκαν από τον ιό, δεν θα έχουν σοβαρές συνέπειες και συμπτώματα. Είμαι πεπεισμένος πως όλοι τους, όπως και το ίδιο το τένις, θα ανακάμψουν σύντομα", πρόσθεσε ο 52χρονος Γερμανός, προπονητής του Djokovic την περίοδο 2013-2016.

Θυμίζουμε πως το βράδυ της Κυριακής ο Grigor Dimitrov ανακοίνωσε πως έχει προσβληθεί από τον Covid-19, προκαλώντας αναστάτωση σε όλους όσοι συμμετείχαν στο Adria Tour. Ο τελικός του τουρνουά της Ζαντάρ ακυρώθηκε και οι παίκτες έκαναν το ίδιο βράδυ ή την επόμενη μέρα το τεστ, με τους Novak Djokovic, Borna Coric, Viktor Troicki και Goran Ivanisevic να έχουν διαγνωστεί έως τώρα θετικοί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots