ATP
Κύργιος: "Πόσο εγωιστής μπορεί να είσαι;" (vid)

 
Κύργιος: "Πόσο εγωιστής μπορεί να είσαι;" (vid)
Κύργιος: "Πόσο εγωιστής μπορεί να είσαι;" (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 - 7:12

Βλέποντας το τελευταίο viral βίντεο με πρωταγωνιστή τον Alexander Zverev, ο Νικ Κύργιος δεν δίστασε να τα ψάλλει στον φίλο του, αναρωτώμενος πόσο εγωιστής μπορεί να είναι.

Μόλις μια εβδομάδα πέρασε από την ημέρα που ο τελικός του Adria Tour στη Ζαντάρ ματαιώθηκε και προκλήθηκε αναστάτωση σε όλη τη διοργάνωση, εξαιτίας του θετικού τεστ του Grigor Dimitrov στον Covid-19. Ο Alexander Zverev, μαζί και με άλλους παίκτες, είχαν κάνει το τεστ το βράδυ της Κυριακής (21/06) και την επόμενη μέρα ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα.

Ο Zverev ήταν ανάμεσα σε εκείνους που ήταν αρνητικοί, ωστόσο είχε πει πως θα έμπαινε σε εθελοντική καραντίνα και θα έκανε ξανά το τεστ σε λίγες ημέρες, όπως τον συμβούλεψαν οι γιατροί. Είχε απολογηθεί μάλιστα προς όσους ενδέχεται να έθεσε σε κίνδυνο.

Χθες, ο "Sascha" εθεάθη να διασκεδάζει σε ένα πολυπληθές πάρτυ του Γερμανού σχεδιαστή μόδας Philipp Plein, που μπορεί να κατέβασε το συγκεκριμένο story που είχε ανεβεί στη σελίδα του στο Instagram, το βίντεο όμως ανέβηκε στο Twitter και έχει κάνει ήδη το γύρο του κόσμου.

Το βίντεο το είδε και ο Νικ Κύργιος, που παρότι είναι φίλος με τον Zverev, δε μάσησε τα λόγια του και του τα 'ψαλλε κανονικά: "Ξύπνησα σήμερα και είδα κι άλλα αμφιλεγόμενα πράγματα να συμβαίνουν στον κόσμο. Αυτό όμως που μου κόλλησε ήταν ο Sascha Zverev, ξανά... ξανά! Πόσο εγωιστής μπορεί να είσαι;

Δηλαδή, αν έχεις το θράσος να κάνεις tweet - που έχει γράψει η ομάδα management για σένα - που λέει ότι θα μπεις σε εθελοντική καραντίνα για 14 ημέρες και ζητάς συγγνώμη σε όσους εξέθεσες σε κίνδυνο, τουλάχιστον να έχεις την τσίπα να μείνεις μέσα για 14 ημέρες. Θεέ μου. Μείνε μαζί με την κοπέλα σου 14 ημέρες. Αυτός ο κόσμος του τένις με εκνευρίζει, σοβαρά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots