ATP
Δεν τήρησε την καραντίνα ο Zverev (vid)

 
Δεν τήρησε την καραντίνα ο Zverev (vid)
Δεν τήρησε την καραντίνα ο Zverev (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 - 7:02

Μόλις λίγες ημέρες μετά από την ακύρωση του Adria Tour και το τεστ που έκανε στη Ζαντάρ της Κροατίας, ο Alexander Zverev, που αν και αρνητικός είχε πει πως θα ακολουθούσε τις οδηγίες των γιατρών και θα έμπαινε για 2 εβδομάδες σε εθελοντική καραντίνα, εθεάθη να "ξεσαλώνει" σε πολυπληθές πάρτυ.

Πριν από μια εβδομάδα, o Zverev ανακοίνωσε πως το τεστ που έκανε ο ίδιος, αλλά και τα μέλη της ομάδας του, βγήκαν αρνητικά. Επομένως, κανείς τους δεν κόλλησε κορωνοϊό όσο συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και στους αγώνες του Adria Tour.

Ωστόσο, ο Γερμανός απολογήθηκε για τις εικόνες που είδαμε και είπε πως θα ακολουθήσει τις οδηγίες των γιατρών, μπαίνοντας εθελοντικά σε καραντίνα και συνεχίζοντας να κάνει τεστ κάθε λίγες ημέρες. Όπως είδαμε και από την περίπτωση του Goran Ivanisevic, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος από το πρώτο τεστ, καθώς ο Κροάτης είχε βρεθεί θετικός στον Covid-19 στο 3ο τεστ που έκανε, την περασμένη Παρασκευή.

Παρόλα αυτά, ένα βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα από τα social media τις τελευταίες ώρες και δείχνει πως ο Zverev την Κυριακή διασκέδαζε σε ένα πάρτυ του Γερμανού σχεδιαστή μόδας Philipp Plein, με αποτέλεσμα να βρεθεί ξανά στο στόχαστρο.

Η πιο έντονη αντίδραση έως τώρα ήταν αυτή του Νικ Κύργιου, που είναι και φίλος του Γερμανού, με τον Ελληνοαυστραλό να αναρωτιέται πόσο εγωιστής μπορεί να είναι κάποιος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots