ATP
Θετικός στον Covid-19 o Tiafoe!

 
Θετικός στον Covid-19 o Tiafoe!
Θετικός στον Covid-19 o Tiafoe!
tennisnews team Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 - 19:57

O Frances Tiafoe, αφού έδωσε τον πρώτο του αγώνα στο τουρνουά επίδειξης της Ατλάντας, ανακοίνωσε πως το τεστ που έκανε την ίδια μέρα στον Covid-19 βγήκε θετικό.

Λίγες εβδομάδες μετά από το άδοξο τέλος του Adria Tour, ένα νέο πρόβλημα φαίνεται να δημιουργείται στο All-American Team Cup, το δεύτερο τουρνουά επίδειξης που επέλεξε να φιλοξενήσει θεατές!

Ο Tiafoe, ανακοίνωσε πως το τεστ που έκανε το βράδυ της Παρασκευής βγήκε θετικό, ενώ είχε ήδη αγωνιστεί στο τουρνουά της Ατλαντας.

"Δυστυχώς, βγήκα θετικός αργά την Παρασκευή στον Covid-19 και έπρεπε να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το All-American Team Cup. Τους τελευταίους δυο μήνες έκανα προπονήσεις στη Φλόριντα και είχα βγει αρνητικός πριν από μια εβδομάδα", ανακοίνωσε ο Αμερικανός.

Ο Tiafoe έδωσε τον πρώτο του αγώνα στην Ατλάντα την Παρασκευή, απέναντι στον Sam Querrey, τον οποίο κέρδισε με 6-4, 7-6 (5). Αξίζει να σημειωθεί πως το τουρνουά δεν ακυρώθηκε και τη θέση του Tiafoe για τον σημερινό και τον αυριανό αγώνα πήρε ο Christopher Eubanks.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots