ATP
Thiem: "Ο Κύργιος να κοιτάζει τον εαυτό του"

 
Thiem: "Ο Κύργιος να κοιτάζει τον εαυτό του"
Thiem: "Ο Κύργιος να κοιτάζει τον εαυτό του"
tennisnews team Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 - 10:09

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Dominic Thiem, που υπερασπίστηκε τους συμμετέχοντες του Adria Tour για όλες τις σκληρές κριτικές που ακούστηκαν και γράφτηκαν, ενώ επιτέθηκε προσωπικά και στον Νικ Κύργιο.

O Thiem κατέκρινε τον Alexander Zverev που βρέθηκε σε ένα πάρτυ συνωστισμένος με πολύ κόσμο μόλις λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού στο Adria Tour και ενώ είχε πει ότι θα μπει προληπτικά σε καραντίνα 14 ημερών, ωστόσο εξήγησε και ότι δεν καταλαβαίνει την εμμονή του κόσμου να κρίνει τόσο αυστηρά τις πράξεις των άλλων.

"Θα έπρεπε να κάνει αυτό που έκανα και γω. Το τεστ του ήταν επίσης αρνητικό, αλλά ενώ πρώτα απολογήθηκε και έγραψε ότι μετάνιωσε, μετά βρέθηκε σε ένα πάρτυ. Δεν μου αρέσει όμως και ο τρόπος με τον οποίο τον κριτικάρουν. Του συμπεριφέρονται λες και είναι παιδί, ενώ είναι ένας 23χρονος άνδρας. Σίγουρα έκανε ένα λάθος, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ανακατεύονται όλοι", είπε ο Thiem στο Tiroler Tageszeitung της Αυστρίας. 

Ο Thiem μίλησε επίσης και για τον Νικ Κύργιο, που από την πρώτη στιγμή ασκούσε συνεχώς κριτική σε όσους συμμετείχαν στο Adria Tour.

"Ο Κύργιος έχει κάνει πολλές ανοησίες. Αυτόν τον καταλαβαίνω ακόμα λιγότερο, όταν παρεμβαίνει σε όλα. Θα ήταν καλύτερα αν κοιτούσε τον εαυτό του, αντί να επικρίνει συνεχώς τους άλλους", δήλωσε το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots