ATP
Δεν παίζει στο Βερολίνο ο Zverev - ανακοίνωσε Ferrer

 
Δεν παίζει στο Βερολίνο ο Zverev - ανακοίνωσε Ferrer
Δεν παίζει στο Βερολίνο ο Zverev - ανακοίνωσε Ferrer
tennisnews team Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 - 21:52

Ο Alexander Zverev ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί στο τουρνουά επίδειξης του Βερολίνου που θα γίνει αυτή την εβδομάδα, ενώ ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία του με τον David Ferrer.

"Ήθελα να σας ενημερώσω για μερικά πράγματα. Αρχικά, την Παρασκευή έκανα το 3ο μου τεστ για τον Covid-19 και με χαρά σας ανακοινώνω ότι ήταν και αυτό αρνητικό. Δεύτερον, σχεδίαζα αυτό το μήνα να παίξω στο Βερολίνο, αλλά πήρα την απόφαση να δουλέψω με την ομάδα μου και να μην παίξω σε κανένα τουρνουά αυτή τη στιγμή. Είναι πάντα ωραίο να παίζεις στη χώρα σου, αλλά θα επιστρέψω σύντομα", είπε ο Zverev, ο οποίος ανακοίνωσε επίσης και τη συνεργασία του με τον David Ferrer.

"Τρίτον, κάποια καλά νέα, θα δουλέψω για μια δοκιμαστική περίοδο με τον David Ferrer στην ομάδα μου. Δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο ενθουσιασμένος για να δουλέψω. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο tour."

Στο τουρνουά του Βερολίνου, το οποίο θα γίνει από τις 13 έως τις 19 Ιουλίου, θα έπαιζε και ο Νικ Κύργιος, ο οποίος επίσης αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του, καθώς η κατάσταση με την πανδημία γίνεται πιο ανησυχητική στην Αυστραλία και δεν σκοπεύει να ταξιδέψει αυτή τη στιγμή.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots