ATP
Ακυρώθηκε το Swiss Indoors

 
Ακυρώθηκε το Swiss Indoors
Ακυρώθηκε το Swiss Indoors
tennisnews team Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 - 11:33

Ένα από τα αγαπημένα τουρνουά του Roger Federer και ένα από τα σημαντικότερα της ευρωπαϊκής indoor season, το Swiss Indoors της Βασιλείας, δεν θα διεξαχθεί το 2020 εξαιτίας του κορωνοϊού.

Το χειρότερο σενάριο, το οποίο υπήρχε σαν φήμη εδώ και λίγες εβδομάδες, επιβεβαιώθηκε για το 500άρι της Ελβετίας, το Swiss Indoors, το οποίο ανακοίνωσε και επίσημα πως δεν θα πραγματοποιηθεί τον φετινό Οκτώβριο, εξαιτίας του Covid-19.

"Ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορωνοϊού, το 3ο μεγαλύτερο indoor τουρνουά στον κόσμο ακυρώθηκε. Η ΑΤΡ ενέκρινε το αίτημά μας για την ακύρωση του Swiss Indoors Basel, το οποίο υποβάλλαμε από τα μέσα του Ιουνίου, γιατί θεωρήσαμε ανεύθυνο και ανέφικτο να διεξαχθεί το τουρνουά εν μέσω υγειονομικής, κοινωνικής και οικονομικής αβεβαιότητας", ανέφερε η επίσημη ενημέρωση της διοργάνωσης.

Όπως είπε και ο πρόεδρος της ΑΤΡ, Andrea Gaudenzi, σε πρόσφατη συνέντευξή του, υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για την ασιατική σεζόν και για την ευρωπαϊκή indoor σεζόν από την ΑΤΡ. Μέχρι τώρα είναι γνωστό το πρόγραμμα για τον Αυγούστο και τον Σεπτέμβριο, μέχρι και το Roland Garros, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 11 Οκτωβρίου.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots