ATP
"O Federer δε θα σταματήσει στο τέλος του 2021"

 
"O Federer δε θα σταματήσει στο τέλος του 2021"
"O Federer δε θα σταματήσει στο τέλος του 2021"
tennisnews team Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 - 22:14

Ο προπονητής και ένας από τους στενότερος και πιο μακροχρόνιους συνεργάτες του Roger Federer, o Severin Luthi, πιστεύει πως το 2021 δεν θα είναι η τελευταία χρονιά στην καριέρα του Roger.

"Η γνώμη μου είναι πως ο Roger δεν θα σταματήσει στο τέλος του 2021, αυτές οι εικασίες δεν βγάζουν κανένα νόημα. Συνεχίζει να αγαπάει τη ζωή του στο tour και πιστεύω πως θα σταματήσει όταν κουραστεί να κάνει αυτή τη ζωή. Δεν πιστεύω πως η επόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία του", δήλωσε ο Luthi.

Όσον αφορά το δικό του μέλλον όταν δεν θα είναι πια ενεργός ο Roger, o Ελβετός προπονητής είπε: "Θα κοιτάξω για νέες προκλήσεις. Θα είναι δύσκολο να βρω κάτι τόσο καλό όσο το να δουλεύω με τον Roger, αλλά ήδη το γνώριζα αυτό."

Σχετικά με την ανάρρωση του Federer από την εγχείρηση που έκανε στο δεξί του γόνατο, ο Luthi δήλωσε: "Η αλήθεια είναι πως ο τραυματισμός αυτός ήρθε την καλύτερη στιγμή, γιατί σταμάτησε το tour. Αυτό σημαίνει πως ψυχολογικά δεν τον επηρέασε τόσο πολύ, γιατί κράτησε τη θέση του στην κατάταξη. Είναι χαρούμενος που μπορεί να περνάει χρόνο με την οικογένειά του, αλλά είναι και αφοσιωμένος στην επιστροφή του και θέλει να είναι δυνατός όταν επιστρέψει."

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots