ATP
Έχουμε ημ/νία για το ντοκιμαντέρ του Federer! (vid)

 
Έχουμε ημ/νία για το ντοκιμαντέρ του Federer! (vid)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 - 11:11

Το Amazon Prime ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα βγει στη δημοσιότητα το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τον Roger Federer, που αφορά τις 12 τελευταίες ημέρες της καριέρας του.

Το Amazon εξασφάλισε το αποκλειστικό υλικό που βιντεοσκοπούσε με τη βοήθεια επαγγελματικού συνεργείου -αρχικά για προσωπικούς σκοπούς- ο Federer, ο οποίος τελικά αφού είδε πως το υλικό που υπήρχε ήταν πολύ καλό, αποφάσισε μαζί με την ομάδα του να το παραχωρήσουν στην πλατφόρμα, ώστε να δημιουργηθεί μέσα απ' αυτό ένα ντοκιμαντέρ.

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τις 12 τελευταίες ημέρες του θρυλικού Ελβετού τενίστα στο tour, μέχρι το ειδυλλιακό φινάλε του στο Laver Cup, όπου αποχαιρέτησε τον κόσμο σε ένα γήπεδο με το οποίο ήταν συναισθηματικά δεμένος, αλλά και πλάι στους μεγαλύτερους αντιπάλους που είχε ποτέ στην καριέρα του, τους Rafael Nadal και Novak Djokovic.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την αρχή, το ντοκυμαντέρ θα προβαλλόταν κοντά στο Wimbledon και τελικά, όπως ανακοινώθηκε από την Amazon, θα βγει στις 20 Ιουνίου, περίπου 10 μέρες πριν ξεκινήσει το αγαπημένο Grand Slam του Roger.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots