Επικό "Fedal" reunion για την καμπάνια της Louis Vitton (vid)

 
Επικό "Fedal" reunion για την καμπάνια της Louis Vitton (vid)
tn team Σάββατο, 18 Μαϊος 2024 - 12:52

Ο Roger Federer και ο Rafael Nadal έκαναν ένα επικό reunion στα πλαίσια της νέας καμπάνιας της Louis Vitton, κάνοντας ένα "Q&A" στο πανέμορφο χιονισμένο τοπίο των ιταλικών Άλπεων.

Οι δυο θρυλικοί τενίστες, οι οποίοι μοιράζονται ένα από τα κορυφαία rivalries όλων των εποχών στην ιστορία του αθλήματος, έχουν και μια πολύ όμορφη σχέση, την οποία κάνει η καλή χημεία που υπάρχει μεταξύ τους.

Αυτό βγήκε και στο νέο βίντεο που έκαναν μαζί, για την καμπάνια της Louis Vitton, στους Δολομίτες των Άλπεων.

Όταν απάντησαν στην ερώτηση για το πως γνωρίστηκαν, ο Rafa γελώντας είπε ότι εκείνος θυμάται, αλλά σίγουρα ο Roger όχι, λέγοντάς του αστειευόμενος: "Ήσουν λίγο αλαζόνας τότε!"

Για το πως θέλουν να τους θυμάται ο κόσμος, ο Rafa είπε: "Αυτό που με κάνει χαρούμενο και περήφανο είναι πως όταν φύγω από τον κόσμο του τένις, ο κόσμος που δουλεύει στα τουρνουά, οι διευθυντές, το προσωπικό, η ΑΤΡ, όλοι θα λένε καλά πράγματα για μένα, για το ποιος ήμουν στο tour ή για το τι άνθρωπος είμαι, αυτό είναι πιο σημαντικό από το τι τενίστας είμαι. Γιατί ως παίκτης, έχουμε τους τίτλους, έχουμε τα επιτεύγματα, ξέρουμε τι γίνεται. Έχω πετύχει περισσότερα απ' όσα είχα ποτέ ονειρευτεί. Αλλά η κληρονομιά που θα αφήσω ως άνθρωπος για μένα είναι το πιο σημαντικό."

Ο Roger συμπλήρωσε τον Ισπανό: "Ελπίζω να μην με θυμούνται μόνο ως τενίστα, αλλά και ως άνθρωπο, γι' αυτά που έδωσα στο παιχνίδι και για το τι εκπροσώπησα στο παιχνίδι. Δεν έχει να κάνει με τις νίκες μου στο Wimbledon, αν γίνεται να με θυμούνται περισσότερο για την προσωπικότητά μου και όχι μόνο ως παίκτη, θα ήταν θαυμάσιο. Και να είμαι καλό πρότυπο για τα παιδιά, αυτό θα με χαροποιούσε. Και θα ήταν ωραίο, όπως είπε και ο Rafa, αν ο κόσμος θα χαρεί να μας δει ξανά. Όχι να λέει, 'ωχ, όχι πάλι αυτός'."

Δείτε ολόκληρο το "Q&A" στο παρακάτω βίντεο:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots