ATP
Troicki: "Όλα θα ακυρωθούν"

 
Troicki: "Όλα θα ακυρωθούν"
Troicki: "Όλα θα ακυρωθούν"
tennisnews team Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 - 4:48

Δεν είναι και πολύ αισιόδοξος για το υπόλοιπο της σεζόν o Viktor Troicki, ο οποίος θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου να ακυρωθούν όλα τα τουρνουά!

Ο Troicki, ένας από τους παίκτες που συμμετείχαν στο Adria Tour και πέρασε κορωνοϊό, ήταν καλεσμένος στο "Wish & Go" podcast του Sportklub και εξέφρασε την άποψή του σχετικά με το υπόλοιπο της φετινής σεζόν της ΑΤΡ.

"Δεν είναι επίσημο ακόμα, αλλά όλα πιθανότατα θα ακυρωθούν. Δεν είναι ρεαλιστικό αυτή τη στιγμή, με την κατάσταση να χειροτερεύει παντού, όχι μόνο στη χώρα μας. Η κατάσταση στην Αμερική είναι η χειρότερη μέχρι στιγμής. Δεν είναι ρεαλιστικό να γίνει κανένα τουρνουά τώρα. Οι Λατινοαμερικάνοι δεν μπορούν να ταξιδέψουν πουθενά, ούτε εμείς αυτή τη στιγμή. Δεν θα ήταν δίκαιο να γίνουν, εφόσον κάποιοι δεν μπορούν να συμμετέχουν", εξήγησε ο Troicki.

Θυμίζουμε πως χθες ακυρώθηκε και το Citi Open, επεκτείνοντας έτσι την αναστολή του ATP Tour για μια ακόμα εβδομάδα, έως και τις 21 Αυγούστου. Σειρά έχουν δυο ακόμα τουρνουά των Ηνωμένων Πολιτειών, το Cincinnati Masters και το US Open.

"Περιμένουν την κάθε μέρα για να δουν πως θα εξελίσσεται η κατάσταση. Το US Open θα υποφέρει με μεγάλες απώλειες και δεν έχει ασφάλεια όπως είχε το Wimbledon. Αλλά δεν το φοβάμαι. Είμαι σίγουρος πως μπορεί να επιβιώσει χωρίς να διοργανώσει φέτος το τουρνουά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots